Ahojte, chcem sa vas spytat, ci hravate alebo mate radi nejake konkretne spolocenske hry. Ze ci by ste mi vedeli volaco dobre odporucit mna kedysi dost bavili monopoly a begamon, ale uz ma to akosi preslo a rozmyslam ze kupim nieco nove, ale v hrach sa
ze milionar sa to vola=D to su hocijake otazky..sak jak v milionarovi..ale nikto to so mnoú nechce hravat=/vraj sa pri tom musi rozmyslat a preto ich to nebavi..ach jaj..=D
Azizi: Zavisi od toho kolko vas byva hracov, ci chcete nieco na zabavu alebo fest na rozmyslanie alebo trochu na rozmyslanie a na zabavu. Ci to ma byt kartovka, klasicka spolocenska, ci ma kazdy hrat za seba alebo ci to ma byt kooperativka. Ci to ma byt na nieco dobre (rozvijat spolupracu, pomahat pri spoznavani atd). Je strasne vela hier ale nie vsetky su vhodne pre vsetkych.
Za seba mozem odporucit -
Do partie, viac hracov, nie velmi zlozite pravidla - Strelene kachny, 6bere, Trans America, Bang! /vyzera, ze ma zlozite pravidla, ale po par hrach sa chyti kazdy/, Coloretto, Carcassonne
trochu zlozitejsie - Osadnici z Katanu, Doba ladova, Vikingovia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A to bang z 90 tich percent je
Inak k tomu risku: » www.dunaj.sk/Hracky/Spolocen...
Za seba mozem odporucit -
Do partie, viac hracov, nie velmi zlozite pravidla - Strelene kachny, 6bere, Trans America, Bang! /vyzera, ze ma zlozite pravidla, ale po par hrach sa chyti kazdy/, Coloretto, Carcassonne
trochu zlozitejsie - Osadnici z Katanu, Doba ladova, Vikingovia
blizsie si pozri » www.spolocenskehry.sk