Mládež, verím, že nie ste všetci úplne skazený, a okrem PC hier si občas zahráte aj nejaké spoločenské hry. Tož aké hrávate, ktoré sú vaše obľúbené a čo ste ešte nehrali, ale chceli by ste si zahrať? S kým tieto hry najradšej hrávate?
Síce som to hrala asi pred rokom, ale Activity a Párty alias ... a čo si vždy rada zahrám s bratrancami u starkej, je Auto Europa... to je skvelá hra... a karty samozrejme... to je klasika...
Ako už bolo spomínané tak Activity rozhodne..a potom je ešte taká hra že otázky a odpovede o Slovensku myslím hrala som ju v junior verzií a bola tak ťažká že si neviem predstaviť aké otázky sú pre dospelákov ... samozrejme rozhodne aj Twister a potom aj také klasiky ako Hádaj na čo myslím, Meno mesto zviera vec , karty, pexeso...
Activity mám rád,bohužial to nemám s kým hrávať doma.. :/ a potom dostihy si zvykneme zahrať,kris-kros,človeče v škole sem tam karty kent je super kartová hra
ja to už ani nebudem všetko vypisovať, ale pred pár dňami som sa naučila hrať Citadelu a úplne ma to chytilo! hrávam najčastejšie s priateľom a jeho kamarátmi, oni sa hrávajú tak dvakrát do týždňa (žiadna hyperbola), aj teraz som sa vrátila z jednej hracej párty a keď si to tak uvedomím, tak akurát v taký vhodný deň si založila toto fórum, lebo zajtra niečo také organizujem a v pondelok možno pôjdem k spolužiakovi, kde sa niečo bude hrať
@acvd43xa7w hral som na private, parkrat som trafil taky opis, ze riadny mindfuck, ale parkrat zas fail uplny a bolo jasne, ktora to je,
nooo, ja hram, kde sa da, okrem vymyslenych hier ako pofiderny faraon, moja obdoba sarad (skuste ukazovat vetu co vymyslim ja (som najobavanejsi) a tresne vas, priklad: "Naruzivy had si zlomil nohu na Marse"), bizu bizu (alkohra, aj variacie na 2 a 5 a pod.), nohy (velmi popularna von ci dnu u kazdeho kto hral, ), binarny had (inf. alkohra), papierova zahybacka, "ta hra, kde mas na ksichte papier s menom slavneho cloveka", kontakt, hop hop, a ine po klasicke: carcassone, alhambra, osadnici z katanu, monopoly, scrabble, dostihy, karty a vsetky kartove hry (aj marias viem, poker a pod.), clovece, mam na private aj twister ...a tak ..
Gloom, Zombie Flux, Bang!, Carcassone, Citadela, Kráľovské rošády, Čierne historky, Cluedo, Švábí šalát/švábia polievka, Sabotér, TransAmerica Dostihy a sázky, Monopoly... za posledný mesiac sme dokonca dvakrát vytiahli Scrabble Nehovoriac o množstve ďalších, na ktoré si ale nespomínam, lebo som ich hrala tak maximálne dvakrát v živote...
Najčastejšie hrávam (celkom prekvapivo) s rodičmi...
A moje sny do budúcna Munchkin Quest, Gift Trap a rozšírenia ku Gloom-u
inak tie nohy, asi viem na co myslis to sa secia daju do kruhu, prekrizia si nohy, dotknu sa si nohami a teraz sa si dotykaju tymi nohami a vznikne taka sexualna kopa ludi?
ja mám v izbe toľko spoločenských hier, že naozaj neviem vybrať tú najlepšiu. Hráme to podľa nálady. Hlavne s rodičmi a súrodencami, občas s kamarátkami je to lepšie ako hry na internete.
@matwejo Tak my sme šibnutá rodina, jeden čas sme minimálne každý druhý víkend mávali rodinný večer, kedy prišli aj teta s bratrancom a vo veľkom sme hrali Ale nakoľko sme boli takmer vždy šiesti, tak mám medzery v hrách pre menej ako šesť hráčov... Keď v Ihrysku skúmam novinky, počet hráčov je prvý rozhodujúci faktor pri výbere
Výnimka je Gloom, ten je v základnej verzii len pre štyroch, ale kto by odolal tomu úžasne morbídnemu výzoru? Ale ten zase nehrávam s našimi, nakoľko nevedia po anglicky.
Ja také viac hard core, Doom, Arkham Horror, chcel som skúsiť aj Dračí Doupě, no nieje s kým... Karty ma nebavia. No, možno stavať z nich domčeky, ale aj to iba z mojich nepoužívaných Magic the Gathering.
@finrod Legend of Drizzt máme doma a je to dosť nuda :/ akože videl som len krátkym pohľadom originálne DnD a mali zaujímavejšie settingy a zápletky a hrdinov... toto je také ani nepodobné knihe a ani nepodobné DnD, taký crossover medzi tými dvoma, nepodarený do veľkej miery.
@mix jn, ja som to kupil kvoli tomu ze Legend of drizzt kniznu mam rad a recenzie sa boli kladnejsie pomerne...ale zas je to taka jednoducha hra aj s nehracmi ktorych hned zaujmu figurky a pravidla su vlastne cele na tych malych kartickach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a hrávame ich väčšinou na akciách na chatách, na domoviciach, na výletoch a keď sa stretne viac ľudí
a rada by som vyskúšala twister
a také aj hrám
nooo, ja hram, kde sa da, okrem vymyslenych hier ako pofiderny faraon, moja obdoba sarad (skuste ukazovat vetu co vymyslim ja (som najobavanejsi) a tresne vas, priklad: "Naruzivy had si zlomil nohu na Marse"), bizu bizu (alkohra, aj variacie na 2 a 5 a pod.), nohy (velmi popularna von ci dnu u kazdeho kto hral, ), binarny had (inf. alkohra), papierova zahybacka, "ta hra, kde mas na ksichte papier s menom slavneho cloveka", kontakt, hop hop, a ine po klasicke: carcassone, alhambra, osadnici z katanu, monopoly, scrabble, dostihy, karty a vsetky kartove hry (aj marias viem, poker a pod.), clovece, mam na private aj twister ...a tak ..
Najčastejšie hrávam (celkom prekvapivo) s rodičmi...
A moje sny do budúcna Munchkin Quest, Gift Trap a rozšírenia ku Gloom-u
šnaps a žolík ftw!
inak tie nohy, asi viem na co myslis to sa secia daju do kruhu, prekrizia si nohy, dotknu sa si nohami a teraz sa si dotykaju tymi nohami a vznikne taka sexualna kopa ludi?
@galinka teach me master, skoro polovicu som nehral aaaa, musim si doplnit diery, zabudol som Bang! aj, to je skvela hra
ja uz vidim, ze ked budem zarabat tak si nakupim hadam vsetky taketo hry co existuju,
Výnimka je Gloom, ten je v základnej verzii len pre štyroch, ale kto by odolal tomu úžasne morbídnemu výzoru? Ale ten zase nehrávam s našimi, nakoľko nevedia po anglicky.
Párty hra - Acitivity,
Rodinná hra - Carcassonne, poprípade kartové hry
Hry pre fajnšmekrov alebo strategické (ja ) : Carcassonne s rozšíreniami, Osadníci, Citadela, Agricola (hodnotím ako najlepšiu) ....