Ste za anorexiu??.. nemyslím úplne hladovka.. ale niečo také .. ak máte o to záujem schudnut a byt sebavedomejšie.. napíšte mi a popracujeme na tom ja tiež začínam..
"ale niečo také"? moja...anorexia nevzniká tým, že TY si povieš, že budem mať anorexiu a nebudem žrať, anorexia je psychická porucha. myslím si, že ty skôr trpíš inou poruchou ako je anorexia... domysli si akou
keď nevieš,čo to slovíčko anorexia znamená,tak by bolo od teba múdre,keby si ho ani nepoužívala.... Chudnutie a anorexia je rozdiel...a nie som ani za jedno ani za druhé.....
no fuuuhaa..ako vidim,vplyv ,,civilizacie"pokracuje...tolko hluupych ludi sa najde...ako tu namahu,co vynakladas na to,aby si vyzerala krasna a sebavedoma by si mohla inevstovat do svojho vzdelania..boze..ale toto je uz jaka čupka.naurazam,ale treba sa nad sebou zamysliet..ze anorexia.uplne suhlasim s tym,ze ked si povies.:haa a teraz nebudem jest a bude zo mna anorekticka"tak to s tebou skonci zle..vlastne to uz s tebou skoncilo..to ze si tak schudla,to je len ten fakt,ze v prvych dnoch sa tvoje telo zbavuje vody..potom nastupia aj adipocyty..hej,ale budes potom vyzerat stara,zosuverena,vlasy nekvalitne a nevravim o tom,aky chaos si sposobis co sa tyka hormonalnej sustavy..s tym sa vezie aj nepravidelna menstruacia,nechut k sexu a vobec ku vsetkemu..ziadne vylucovanie endorfinov..nic!budes uplne upadat..teda ak vydrzis ovsem..ak nie,nastupi znamy efekt,kedy spomalenemu metabolizmu dodas tloska papania a z toho priberies ako slon..a potom nastupia depky..a mozno aj ta tvoja vysnivana anorexia..si pozri deti z Afriky..tam by som takych ludi ako ty poslala a hned by si si rozmyslela!..ach..
Keby si vedela že čo tá anorexia naozaj obnáša, tak by si ju určite nechcela.
A na tejto stránke ťažko nájdeš niekoho spriazneného, daj si do googla vyhladať pro ana a na tých ich stránkach určite nájdeš čo chceš.Bude tam isto kopa dievčat, čo má také "skvelé" názory ako ty.
A nechcem byť zlá, ale predsa to poviem, mám taký pocit, že ty anorexiu bohužial nedostaneš aj ked veľmi chceš, lebo anorexia sa nedá dostať tým, že povieš že ju chceš.
Ja zijem cely zivot s tym, ze ludia ktori ma nepoznaju si o mne myslia, ze som anorekticka a nie je to teda nic prijemne, vazne. Odhliadnuc od toho, ze ani mne sa nepaci ako vyzeram a vobec tak celkovo sa mi nepacia chude baby. Okrem toho si myslim, ze ludia su uz pomaly viac tolerantnejsi k ludom s nadvahou ako k chudym. Aspon teda ja to tak vnimam. V kazdom pripade som presvedcena ze chudnut je hlupost pre kazdeho cloveka, ktory naozaj netrpi nejakou vyraznou nadvahou, ktora by ohrozovala jeho zdravie. btw ani chalanom sa nepacia moc stihle baby
@d170 Ono sa nad tym uz asi ani netreba pozastavovat... A vlastne uz od zakladu je to nezmysel, ved ako moze niekto byt za anorexiu? Ked uz, tak za pekne stihle telo... Jednoducho niektori ludia si asi trosku dost mylia pojmy.
Hladovka nie je nevyhnutne na skodu veci... precistuje organizmus ja som absolvoval 5 dnovu hladovku a nelutujem... prestali mi na dlhu dobu zaludocne problemy a citil som sa celkovo fajn... samozrejme energiu od niekial treba takze ked hladujete treba pit cistu pramenitu vodu a ovocnou stavou si ju rozhodne nepokazite.... rozmyslam ze niekedy toto leto si ju zopakujem ale nadvahu hladovka nevyriesi... nie trvale... clovek chudne ked nic neje ale vie no potom sa to vrati ako huby po dazdi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a len som sa zacal zdravsie stravovat... dva krat do dna.. teple jedlo ked sa da... menej kofoly viac mineralky a vody... a ide mi to dalej a dalej..
rozhodne si priklad z tohto neber
A na tejto stránke ťažko nájdeš niekoho spriazneného, daj si do googla vyhladať pro ana a na tých ich stránkach určite nájdeš čo chceš.Bude tam isto kopa dievčat, čo má také "skvelé" názory ako ty.
A nechcem byť zlá, ale predsa to poviem, mám taký pocit, že ty anorexiu bohužial nedostaneš aj ked veľmi chceš, lebo anorexia sa nedá dostať tým, že povieš že ju chceš.