Berlínsky minister spravodlivosti navrhuje, aby boli všetky toalety vo vládnych budovách prerobené na unisex zariadenia. Cieľom je predísť diskriminácii transsexuálnych osôb.
Myslíte si, že spoločné toalety pre mužov, ženy a ostatných sú dobrý nápad?
Neviem, asi by to bolo dosť nepríjemné.. Raz som bola na jedných chlapskych záchodoch lebo ženské boli zamknuté a tipek bol z mojej prítomnosti taký vykoľajený, že len chvíľu stál pri pisoári ale nevedel sa vyčúrať a radšej odišiel
v robote máme len jedno wecko na celé poschodie, samozrejme je na kľúčik ale stále je to také divné že proste z tamaď vyjde Peťko a stretneme sa na dverách a idem si ja.. je to divné proste..
Nie. Po svete behá dosť indivíduí (??) a keďže toalety nenavštevujú len dospelí ľudia (no shit Sherlock), tak si viem reálne predstaviť, aká príležitosť by to bola pre pedofilov či iné prípady. Možno som príliš skeptická, ale vravím, ľuďom jebe, vedeli by to zneužiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale povazujem za mudrejsie dorobit unisex wcka ako dodatok k panskym/damskym