Heh je tu tiež niekto,kto neznáša matiku? Mno lebo ja ju extrémne nemusím...A akože aj by som chapala(možno ), keby sme nemali takú pridziganú profku...A nechápem načo na matiku treba ovládať teóriu...šak jakeby nestačilo rozmýlať...ale nee...treba sa
A ja mam co hovorit - na matiku na uci vysokoskolsky profak - ktory si mysli ze aj my sme vysokoskolaci - a vysvetluje nam to nejakym neznamym matematickym jazykom
Ak vies teoriu vies aj praxi nie? Od teorie sa odvija prax aspon si myslim. je to nieco podobne ako s uctovanim. Clovek musi vediet teoriu aby vedel ucotvoat. To som zistil sam
A co sa tyka matiky je to to iste. I ked ja sam si vram naco je teoria staci vediet vypocitat. to je cloveku akurad tak platne na pisomke ale pri odpovedi heh ja mam rad celkom matiku poikal pochopim takze ziadny velky odpor to nie je
Hmm, ja som na gympli tiež matiku nemusela, kvôli profesorovi, čo sme dostali tušim v druhom ročníku.. Taký divný bol, hádzal po nás kriedu, stále sa na nás sťažoval, nehovorím že bezdôvodne, ale tak n , nadával nám, ale hlavne babám. Potom som počula, že je na baby taký zlý preto, lebo jeho syn sa kvôli nejakej zabil.. Neviem, čo je na tom pravdy, ale neskôr som ho nejakým zázrakom začala mať normálne rada A na maturitách bol úplne zlatý, stále sa na mňa pri odpovedi usmieval, a teraz, keď ho stretnem a pozdraví ma tým jeho "Pekný deň prajem" hneď mi zdvihne náladu
akože matika a ja,,no na základke to bolo strašnéé a hlavne tá učiteľka,,a možno vdaka tomu akko nás mordovala teraz s matikou nemám nejaké problémy,,musím si zaklopať,,a ked je to ten spolok ja neznášam celú školu,,šak načo??a matiku tiež,aj ked v poho zvládam,,načo mi budú v živote vektory!!???
ja mam matiku najradsej aj matikarku co ju kazdy neznasa ,...ale mam z matiky najhorsie znamky ...ked riesime daco len tak cez hodinu tak vsetko v pohode este radim kamoske co ona ma ciste ...ona niekedy nepochopi hned a ja hej ale aj naopak ...ale ked pride pisomka tak ja mam najhorsie ..alebo ked nie najhorsie tak priemer ....a ta spoluziacka co jej dakedy radim ked nechape tak ma plny pocet...nechapem ...mam furt 1. polrok 3 a potom vacsinou 2 no...nastastie ...inak nepoznate nejake stredne skoly kde sa berie priemer od 7. rocnika, nie od 6.??
Ale inak, ja matiku nenávidím...keď som ju mala minulý ročník už posledný polrok a vedela som, že už nikdy s matikou nič riešiť nebudem, urobila som si taký visiaci papierový kalendárik, zalepila som si ho na stenu a každý deň po hodine som si z neho odstrihávala
nezeby som matiku nejako extra mal rad ... ale mne to pripada vcelku primitivne... teraz som 3tiak a doteraz som maval z matiky 1tky (len ked som nasral profaka tak mi dal za 2)... proste muka predmet pre mna
Ja nenávidím matiku....matika je celkovo mimo môjho mozgu.....kedysi na základke som ju zvládala aspon s odretými ušami ale teraz na strednej máme takú matikárku čo svojim večne nefungujucim životným systémom všetko ešte viacej komplikuje
A doteraz neviem čo sú to tie integrály. A ani som ich doteraz nepotrebovala. Výplatu si vypočítam a v obchode ma neogabú. ˇUčty si viem skontrolovať a to mi stačí...
heh matika je najkrajsia vec na svete snad ma tu teraz neukamenujete ale neni na tom nic zlozite secko je logicke ... vymysliet to a dokazat uz bolo tazsie ..to uz RESPECT...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A co sa tyka matiky je to to iste. I ked ja sam si vram naco je teoria staci vediet vypocitat. to je cloveku akurad tak platne na pisomke ale pri odpovedi heh ja mam rad celkom matiku poikal pochopim takze ziadny velky odpor to nie je
Stredna - nechapal som, vse som opisal
Vyska - neriesim, nemam
Zivot - co potrebujem vyratam (hlavne peniaze )
Ale inak, ja matiku nenávidím...keď som ju mala minulý ročník už posledný polrok a vedela som, že už nikdy s matikou nič riešiť nebudem, urobila som si taký visiaci papierový kalendárik, zalepila som si ho na stenu a každý deň po hodine som si z neho odstrihávala
Takže matika FUJ FUJ FUJ
Na strednej: 3
Na VS ziadna matikaaaa!!!
A doteraz neviem čo sú to tie integrály. A ani som ich doteraz nepotrebovala. Výplatu si vypočítam a v obchode ma neogabú. ˇUčty si viem skontrolovať a to mi stačí...