ja mám takú spolubývajúcu ktorá plánuje chodiť často domov, tak dúfam, že budeme tie 4 dni v týždni vzťah dobrý, a že ma nebude spindávať keď prídem "neskoro"
Moj prvy spolubyvajuci bol super, ale bol som vdaka nemu nalozeny v alkohole castejsie, nez by mi bolo mile. A druhy spolubyvajuci bol tiez super, lebo vzdy ked isiel do obchodu, nakupil aj pre mna, lebo vedel, ze som lenivec.
odmeraný, jeden bol arogantný, púšťal si nahlas hudbu, keď ja som ešte spal, a naschvál ten jeden song, čo som neznášal, vodil si do izby babu a ožierali sa, druhý bol milý, hrával sa fifu, chodil do posilky a zvyšok sa učil, a ďalší bol taký intelektuál a tichý, kreslil si a hral sa tiež hry na pc. @sponkabob
na strednej, keď som bola na intráku až mesiac, som mala spolubývajúcu, ktorá bola ,,ukecaná" asi tak, ako som ja ukecaná, keď spím
a teraz (na priváte) som bola na izbe s kamoškami, ale na vedľajšej izbe sme mali úplne nové spolubývajúce, ale tie boli super, a strašne sme si rozumeli, až na to, že neupratovali a jedli nám naše jedlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale inak som vychádzala s každým, aj s ňou keď sa dalo
a teraz (na priváte) som bola na izbe s kamoškami, ale na vedľajšej izbe sme mali úplne nové spolubývajúce, ale tie boli super, a strašne sme si rozumeli, až na to, že neupratovali a jedli nám naše jedlo
s každou čo bola