tak ja mám tiež dosť chlpaté nohy a skracujem si to len so strojčekom ktorým sa strihajú vlasy skús to tak aj ty u chalanov sú chlpatejšie nohý normálne máš proste debilných spolužiakov nerob si z toho hlavu
no to z tym prirovnanim je to troxa mimo, lebo kazdy ma inac xlate nohy
a teraz k teme- ako ti tu uz povedali, kasli na tix co sa ti smeju a podobne. su to len hlupe nevyvynute deti. ja mam ties dost chlpki na nohax, aj ked su svetle zase mne dakedi vraveli spoluziaci, ze ci si farbym chlpi na nohax :d no...som blondak tak co uz
skôr ti závidia u chalanoch su chlpaté nohy normálne...horšie by bolo keby si mal len také jemné chlpky to by sa ti o 2-3 roky smiali že si nohy holíš a že si jak ženská...to že v štrnástich...no tak to je puberta u niekoho to zachlpenie nabehne skôr ale časom budu mať take chlpy všetci tvoji spolužiaci a to že sa ti smejú aj dievčatá...čo si budeme nahovárať hlúpe pubertiačky v podstate si len vyspelejší..poznám dievča ktorému sa smiali lebo jej prsia narástli už v cca 12tich...v podstate ale vďaka tomu vyzerala o 3-4 roky staršie...najlepšie by si urobil keby si bol na to hrdý a smial sa svojim spolužiakom že su ešte decká
taak,.,.ako som baba ale powiem ti len toľko, žee to je úúplne prirodzene,aj moj spolužiak .kt ma 16 ma take.. a chodi k nám do školy, do zdravotníckej školy... a je jediný v triede,,, pričom v triede je 22 žiakov vrátane mňa a on jediný chlapec..bol s nami aj na kúpalisku a mysliš, že nám to vadí??
Jedine čo je.. je to, že si dospel skôr,.ako oni a pritom si myslim, že ti maju čo závidieť, takže si z toho nič nerob.. lebo to su len detske reči zasranych 14ročnych chlapcov.. proste kašlať na nich
Typické decká, tipujem, že u nich puberta ešte neprepukla tak nepoznajú slovo chlapté nohy. Je to normálne, každý muž je svojim spôsobom chlpatý, a každý tým prejde, len ty si ich "predbehol". Ignorovala by som posmešky, skôr by som im to vrátila štýlom, že oni sú ešte zasrani, a ty už máš chlpy
Len nenos aj skafander aby ti ich nebodaj nevideli..je to blbosť..
Keď budeš väčší tak zistíš, že to je normálne... a náhodou, neznášam oholené nohy a nohy bez chlpov, u mužov mi to príde zoženštelé...
aj ja takých poznám, možno ešte v tvojom veku je to také...ale o také 2 roky to už absolútne nebude svietiť, ked tak ja neviem nejako čiastočne sa to asi oholiť nedá
ďakujem všetkým, že ste k tomu nepristúpili že ,,další zakomplexovaný k*k*t" a pod. ... a rady si beriem k srdcu (mám slabú chvíľku takže ma ovplyvní čokoľvek)
, ja som si svoje nohy oholil tuším v 14 ,... a v lete si ich holím či to je ženske alebo nie,, proste to neriešim , ja sa tak cítim lepšie , a nieje to zoženštenosť.
Prvý krát som si ich oholil kvôli športu .. tak som sa mal rozhodnúť buď krátke kaliopky také pekné obtiahnute na cele nohy, alebo také normálne krátke .. ale chlpy preč, a keďže keď som bol do toho obtiahnutý cely,, eee moc eee.. tak som si oholil nohy .. Teraz som už zo športom prestal som na vysokej , ale cez leto si nohy holým, ale depilácia je lepšia .. chlpy rastu jemnejšie a po čase zrednú aspoň tak to píšu na letaku .. nejak som to nepostrehol ale to bude tým že niekedy oholím, niekedy depilujem ale pozor depilácia nieje prechádzka ružovou záhradou no čo neurobí chlap pre krásu ...
A tak ja vcelku mam svalnate nožičky ,, tak je to celkom dobrý pohľad .... aspoň tak vravia ... A tak sa daj na kulturistiku veď ti to len pomôže .... na nohach zvyknú chlpy aj povypadávať s čím súhlasím... Není to 100% ale zrednú ty určite ...
Čo viac dodať ... Si taký aký si, takého aký Ťa ,,boh stvoril´´ , maš oči tam kde máš mať, máš ruky aj nohy na správnom mieste,,, tak sa nepozeraj na svoje chlpaté telo a pekne zober kratasi,, a padaj von !!!
A ešte niečo ,, tých hore že si len pristrihujú, tak toto nerob, buď ohol úplne alebo nehol ! ,,,,,,,
vieš, čo? ignoruj ich... aj zo mňa si robia vkuse posmešky a ohovárajú ma, ale nad ich hlúposťou sa fakt nedá zvíťaziť a zbytočne sa týmto budeš trápiť proste na nich kašli a nájdi si normálnych kamarátov
Keď sa ti niekto začne posmievať len zakrič z plného hrdla: SOM NA TO HRDÝ !!! aby ťa počul aj človek o tri ulice daľej Potom ti posmievač najskôr bude hovoriť aby si stíchol a bude sa cítiť trápne Keď to tak budeš robiť pravidelne, najlepšie niekde medzi plno cudzími ľudmi, postupom času ti to radšej ani nebudú hovoriť
Ja som to urobil iba raz ale fungovalo to dokonale
sú to ešte deti, ktorím nezačala poriadne puberta a jednoducho ti závidia alebo sú to strašní debili a neboj, čoskoro vídeš zo základky a budeš mať od nich pokoj...a rozhodne neprestávaj nosiť krátke nohavice, tým im len ukážeš, že oni majú pravdu a ty robíš to čo chcú...nos čo chceš a nehol si ich aby si im ukázal ako ťažko ich máš na háku a sú ti ukradnutí!!!
mozno ti nevadi ze mas take nohy ale vadi ti ze sa ti smeju a to sa da riesit len tym ze si oholis nohy, ved nemusis uplne dohola, staci ich len skratit strojcekom
Hm my ked sme mali plavecký v prváku na strednej tak skor boli na smiech ti co mali nohy vyholene ako zeny takze maj v pici za dva-tri roky sa mozes smiat ty im
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Víš čo je to stále lepšie ako tie metrošské nohy Radšej chlapca s chlpatými nohami ako nejakého metroška
a teraz k teme- ako ti tu uz povedali, kasli na tix co sa ti smeju a podobne. su to len hlupe nevyvynute deti. ja mam ties dost chlpki na nohax, aj ked su svetle zase mne dakedi vraveli spoluziaci, ze ci si farbym chlpi na nohax :d no...som blondak tak co uz
Ty len, chlapče, buď rád, že máš také nohy aké máš. Nie je na tom nič zlé, je to prirodzené.
Poznám chalanov, ktorí majú na nohách jemné chĺpky, na pohľad takmer neviditeľné a posmievajú sa im, že sú ženy, že si holia nohy.
a ani raz ma nenapadlo ani jednemu z nich sa posmievať..pretože je to hlúpe a detinské..
takže kašli na nich -aj ked poznam debilne deti na zakladnej skole..ale cez to vsetko skus na nich kaslat.. ved je to UPLNE normalne
V druhom si napísala subjektívny názor
Jedine čo je.. je to, že si dospel skôr,.ako oni a pritom si myslim, že ti maju čo závidieť, takže si z toho nič nerob.. lebo to su len detske reči zasranych 14ročnych chlapcov.. proste kašlať na nich
Potom o rok sa ty im mozes posmievat...ako vyzeraju..
a to by si bol "hluupy" (neber to osobne)keby si kvoli nim nechodil na kupko a sa roztapal v dlhych nohaviciach..
kasli na nich!!!!!
Typické decká, tipujem, že u nich puberta ešte neprepukla tak nepoznajú slovo chlapté nohy. Je to normálne, každý muž je svojim spôsobom chlpatý, a každý tým prejde, len ty si ich "predbehol". Ignorovala by som posmešky, skôr by som im to vrátila štýlom, že oni sú ešte zasrani, a ty už máš chlpy
Len nenos aj skafander aby ti ich nebodaj nevideli..je to blbosť..
Keď budeš väčší tak zistíš, že to je normálne... a náhodou, neznášam oholené nohy a nohy bez chlpov, u mužov mi to príde zoženštelé...
a hlavne si ich nehol mne to pride ptm trosku..hmm..divne
Prvý krát som si ich oholil kvôli športu .. tak som sa mal rozhodnúť buď krátke kaliopky také pekné obtiahnute na cele nohy, alebo také normálne krátke .. ale chlpy preč, a keďže keď som bol do toho obtiahnutý cely,, eee moc eee.. tak som si oholil nohy .. Teraz som už zo športom prestal som na vysokej , ale cez leto si nohy holým, ale depilácia je lepšia .. chlpy rastu jemnejšie a po čase zrednú aspoň tak to píšu na letaku .. nejak som to nepostrehol ale to bude tým že niekedy oholím, niekedy depilujem ale pozor depilácia nieje prechádzka ružovou záhradou no čo neurobí chlap pre krásu ...
A tak ja vcelku mam svalnate nožičky ,, tak je to celkom dobrý pohľad .... aspoň tak vravia ... A tak sa daj na kulturistiku veď ti to len pomôže .... na nohach zvyknú chlpy aj povypadávať s čím súhlasím... Není to 100% ale zrednú ty určite ...
Čo viac dodať ... Si taký aký si, takého aký Ťa ,,boh stvoril´´ , maš oči tam kde máš mať, máš ruky aj nohy na správnom mieste,,, tak sa nepozeraj na svoje chlpaté telo a pekne zober kratasi,, a padaj von !!!
A ešte niečo ,, tých hore že si len pristrihujú, tak toto nerob, buď ohol úplne alebo nehol ! ,,,,,,,
Ja som to urobil iba raz ale fungovalo to dokonale
nevidim f tom ziadny problem
@0 zavolaj si zopár báb, nech pred nimi vyrieknu svoj názor... myslím že to im na začiatok dostatočne zavrie hubu