cc v septembri som nastupila do 1.roč.na strednej.Problem je ten,že si tam s nikým nerozumiem nemám tam ani čo len jednu kamarátku a to iba preto,že som sa odstahovala od mojej spolužiačky(spoluby.)povedala im o mne somariny kt.nie su pravda.co mám robit?
Ani ja nemam v pravom slova zmysle, hoci su to inak skveli ludia...len ja som jebnuta...noaco
Ale ked som to spravne pochopila, si na intraku, tak s terajsimi spolubyvajucimi tiez nevychadzas?
Počkaj, či si náhodou s niekým z triedy nezačneš rozumieť neskôr. Vychádzaj s nimi (snaž sa najlepšie ako sa dá), si tam dva týždne aj s cestami, ak nemáš neskutočné šťastie, tak nemôžeš ešte čakať bohvieaké priateľstvá
Aj ja keď som prišla na strednú, tak som si zo začiatku s nikým nerozumela. Vôbec som nemala tušenie, ako prežijem tie 4 roky s nimi. Ale ono sa to časom zlepší ak niečo pre to urobíš. Hlavne netreba čakať, že ľudia sami za tebou prídu, treba byť iniciatívy ale nie moc. Ja som mala celkom šťastie, že tam bolo dosť ľudí, ktorí mali podobnú povahu a záujmy ako ja. Toto je dosť dôležité. Neboj sa bude lepšie. Držím palce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale ked som to spravne pochopila, si na intraku, tak s terajsimi spolubyvajucimi tiez nevychadzas?