je to normalne--- niektore odbory proste nie su popularne... a žiadane... aj u nas to je tak, v našom je sice 20 alebo taj ale v jednom podobnom su 4 alebo tak-
Ja čo som chodila, boli sme traja. Z toho sme po prvom roku dvaja odišli a spolužiačka ostala sama v ročníku. Pokiaľ viem normálne doštudovala, hlavné je že ťa odbor baví a zaujíma a máš sa o čom na seminároch s učiteľmi rozprávať keď tam ostaneš sám.
Ja som tiež sama, od začiatku a nikoho to netrápi Akože našťastie na prednáškach, seminároch nikdy nie som sama, lebo mám kombináciu predmetov (učiteľstvo), tak tie jednotlivé predmety študujú aj iní ľudia v kombinácii s inými predmetmi. Ale tu je úplne bežné, že 2-5 ľudí na jednom odbore, keď je viac než 5, to už je veľa Ale na začiatku aj ja som sa zľakla, potom si zvykneš, proste sú také odbory, nie všade je 300 ľudí ako na práve či medicíne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov