ahooj mam spoluziacku ktora ked je v skole je vzdy ticho ,nikdy nic nepovie a len sedi ani sa nepohne....a ked sa jej aj nieco opytam vacsinou mi povie:ano,nie,mozno....Ani sa nezapaja do debaty ucitelky ju vyvolaju len ked naozaj musia väcsinou jej daju
:/ To je ťažké....zjavne jej niečo chýba, alebo horšie, niečo sa jej stalo. Ak sa nedokáže nikomu otvoriť, bude to s ňou vážne. Skús sa jej viac priblížiť (prieteľsky).
btw: Ja si myslím, že je od teba celkom pekné, že jej chceš pomôcť.
...no a ... keď na vysokej škole je vacsina z toho co narozpravaju moji spoluziaci blud nad blud tak co uz potom na zš že ? , ja tiež keď nemam čo povedať radšej som ticho ....jedno čo neznašam je : keď dakto huči totalne trapne primitivnosti a tvari sa pri tom ako keby rozpraval neviem o čom ......
Hm, pekné, že sa o ňu zaujímaš No podľa mňa by sa aj chcela zapojiť a pokecať si s vami, lenže je prineskoro a vy nieste možno ani tí správny ľudia, pred ktorými by sa otvorila. Treba ju poriadne podľa mňa poriadne "osprchovať" studenou vodou..alebo ju hodiť do studne...určite nie je tichá, len sa vás hanbí a bojí sa prejaviť, lebo si myslí, že ak dačo povie, tak sa zosmiešni. Ja som bola taká kedysi tiež...teraz prišla stredná a nové situácie + ľudia okolo mňa ma donútili ukázať v sebe toho orangutana čo skrývam
@se Možno si len s vami nemá čo povedať. Radšej budem ticho ako sa rozprávať s niekým, kto ma absolútne nezaujíma a koho nemám rada. Alebo je proste tichá, no.
my mame dvoch takych v triede chalan a baba ta baba sa hanbi rozpravat s inymi ale s niektorimi sa porozprava a ten chalan je tichy nic nepovie a doma to ma rovnake on len ukazuje vetsinou co chce ale vie rozpravat len nechce
tiež som mal takú spolužiačku, ale utiahnutá a tichá bola v triede, kde bolo viac ľudí...ale keď bola v prítomnosti len s pár kamarátmi tak to bolo o inom, napr. keď som s ňou chodil von...ti poviem, že tichá voda brehy myje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
btw: Ja si myslím, že je od teba celkom pekné, že jej chceš pomôcť.
Niektori su zdrzanlivi lebo su hanblivi a serie ich to a niektori su taki, lebo su proste taki a maju na haku.
Mozno nie je dovod, aby sa spamatavala.