@firestorm a predstav si, že sama nebývam,, som na priváte v obrovskom rodinnom dome, ktorá je rozdelená na bunky ,a v našej časti sme 5 báb dokopy.. a nenávidím rána, ked sa zvyšné tri po sebe chcú ísť nagebriť a každej to trvá asi hodinu ... našťastie tá štvrtá s ktorou som na izbe je moja sestra, a tú aspoň znesiem lebo mi robí raňajky :letim:
tazko povedat mam spolubyvajuce aj spolubyvajuceho a nemam si velmi co povedat s nikym bohuzial
hentej kupelne este ked sme byvali 4 baby som sa bala tiez ale vobec to tak nebolo
doteraz som mala fakt šťastie na spolubývajúcich, bývala som s normálnymi ženami, takže mi žiadna nikdy dlho neblokovala kúpelňu a zas s chlapmi bola vždy strašná sranda kedykoľvek sme sa stretli v ktorejkoľvek časti bytu teraz mám len spolubývajúcu a strašne mi tu chýbajú také tie typické chlapské kecy/nápady/hovadiny
ja chcem bývať sama so sebou (so psom, mačkou a rybkami aby som bola presná)
len rozmýšľam či vôbec existujú také byty čo nemajú kartón miesto steny a teda nemusím počúvať čo robí každý jeden sused
to zalezi od konkretneho cloveka, byvala som na izbe aj s chalanmi aj s babami a neda sa povedat s ktorym pohlavim to bolo lepsie, len s ktorymi osobami
a v byte to uz je uplne jedno si myslim, ked tak mix je ok..
nas je teraz dost vela bab a niekedy sa mi fakt potvrdzuje ze ked je vela zenskych pokope tak su to pice, na druhej strane nechcem skatulkovat ale chalani vazne zvyknu byt neporiadni a nebavi ma po nich upratovat
Mne by to bolo jedno ale...Má to jeden háčik. Nemohli by tam byť emócie...Pretože ak si na priváte a náhodou sa zamiluješ a láska nie je opätovaná tak je dosť dusno. A aj medzi kamarátmi opačného pohlavia sa to stať môže.
Čo potom? V takom prostredí by sa nedalo fungovať takže aj napriek tomu, že by mi opačné pohlavie neuveriteľne chýbalo tak asi s rovnakým. Bol som veľmi dlho na intráku s 3 spolubývajúcimi a bolo to úplne super. Neviem aké to je bývať s dievčaťom ale ak by to mala byť moja kamarátka tak by som do toho v žiadnom prípade nešiel!
Príroda je sviňa a nezničím si predsa priateľstvo kvôli.....!
bývala som so štymi chlapmi a každý týždeň som ich komandovala pri upratovaní.
jeden čistil toaletu, druhý kúpelku, tretí chodbu a štvrtý kuchynku
a bolo nám fajn, po večeroch sme s flašami piv a chipsami sedeli v izbe u niektorého z nich a hrali sme karty.
s babami si takýto živo si neviem predstaviť
Ked je ten dotycny clovek jebnuty, je to uplne jedno ci je to chlap ci zena. A zas naopak - ked su v pohode ludia, tak sa da vsetko vyriesit s usmevom.
18 rokov som vzdy byvala v izbe sama a teraz mam odrazu docasne 16 rocnu "sestru" ale tak vychadzame velmi dobre, nikto neblokuje kupelku, ani bordel v izbe nemame
ale inac som zistil, ze mat fyzicky navrch v reale vyriesi kopec medziludskych konfliktov, mne keby niekto robil problemy a nedal si povedat, vysmaril by som ho z bytu na chvilku a potom by snad zmenil nazor treba prevychovat, ale som dost tolerantny, to uz by musel/a byt dost zly pripad
Poviem ti to tak, som na jednom byte s dvoma chlapcami, všetko je super ale treba si určiť nejaké pravidlá. Lebo ľahko sa môže stať, že budete žiť v špine
MESS AROUND - Rey Charels
@1 jo....
ale zasa všetky ženské nie sú rovnako "ženské"
napr. jedna moja spolubydla je úplne super... je zábavná, nevypráva kokotiny furt, nesťažuje sa furt a dokolečka o tom istom atď. atď. proste je ako chlap, bez tých negatív chlapov!!!
a aj ostatné mi vyhovujú
a s chlapmi som nebývala, neviem posúdiť
ja ked som bola na strednej som vzdy snivala ako hned po maturite vypadnem z domu a budem sama v byte. teraz, ked byvam s tromi najlepsimi chalanmi na svete uz viem, ze byvat sam musi byt hrozna hrozna nuda a depresia. teda pokazde ked som niekolko dni bez nich tak mi je strasne smutne a nechapem ako niektori ludia dokazu zit sami
mne staci ist raz za cas s kamaratkou na chatu a po dni ju uz chcem zabit ale zas mna skor trapi kto by zniesol byvat so mnou, kedze v kupelni som hrozne dlho a mam pocit, ze ked budem byvat sama tak budem robit hrozny bordel ale chystame sa ist s kamaratmi na privat, dievcata+chlapec, tak uvidime
ja bývam s jednou dievčou a veľa chlapamy a všetci robia rovnaký bordeľ ale je pravda že my dievče sme dlhšie v kupeľni asi ale to je lebo sa sprchujeme dlho lebo je tu zima! a potom neni teplá voda už taže ostatní maju ušetrené starosti so sprchovaním. a aj tak nechodíme do školy ráno v rovnaký deň nikdy všetci taže to je jedno. a so samými chlapamy ani samými dievčami by som nechcela bývať ani sama úplne asi ne taže šetko fájn.
@jurito myslím že 19950 ešte len príde! keď vôbec.
a ja som spokojná, minulého roku som bola na byte kde vôbec nešla teplá voda, len taká vlažná, tu ide fajnová kým neni prázdny bojler. a nie každý si môže dovoliť dokonalý moderný byt, vieš?
čo riešite za hlúposti, pokial to neni úpný babinec že milión ženských, alebo úplná klackopárty, tak to je dosť jedno podla mňa, hlavne nech sú tí ludia v pohode.
ja sa idem od januára konečne presťahovať na byt, pekne pomer 1:1, dve dievčence, dvaja šuhaji.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
hentej kupelne este ked sme byvali 4 baby som sa bala tiez ale vobec to tak nebolo
len rozmýšľam či vôbec existujú také byty čo nemajú kartón miesto steny a teda nemusím počúvať čo robí každý jeden sused
nas je teraz dost vela bab a niekedy sa mi fakt potvrdzuje ze ked je vela zenskych pokope tak su to pice, na druhej strane nechcem skatulkovat ale chalani vazne zvyknu byt neporiadni a nebavi ma po nich upratovat
Čo potom? V takom prostredí by sa nedalo fungovať takže aj napriek tomu, že by mi opačné pohlavie neuveriteľne chýbalo tak asi s rovnakým. Bol som veľmi dlho na intráku s 3 spolubývajúcimi a bolo to úplne super. Neviem aké to je bývať s dievčaťom ale ak by to mala byť moja kamarátka tak by som do toho v žiadnom prípade nešiel!
Príroda je sviňa a nezničím si predsa priateľstvo kvôli.....!
a ja neviem, ja nechcem bývať s nikým ...
jeden čistil toaletu, druhý kúpelku, tretí chodbu a štvrtý kuchynku
a bolo nám fajn, po večeroch sme s flašami piv a chipsami sedeli v izbe u niektorého z nich a hrali sme karty.
s babami si takýto živo si neviem predstaviť
ja nejak neodlišujem genderovo ľudí v tomto, pre mňa je lepšie bývanie s takým, čo si s ním/s ňou viac rozumiem, a hotovo
MESS AROUND - Rey Charels
ale zasa všetky ženské nie sú rovnako "ženské"
napr. jedna moja spolubydla je úplne super... je zábavná, nevypráva kokotiny furt, nesťažuje sa furt a dokolečka o tom istom atď. atď. proste je ako chlap, bez tých negatív chlapov!!!
a aj ostatné mi vyhovujú
a s chlapmi som nebývala, neviem posúdiť
a ja som spokojná, minulého roku som bola na byte kde vôbec nešla teplá voda, len taká vlažná, tu ide fajnová kým neni prázdny bojler. a nie každý si môže dovoliť dokonalý moderný byt, vieš?
ja sa idem od januára konečne presťahovať na byt, pekne pomer 1:1, dve dievčence, dvaja šuhaji.