velmi by som sa chcel od vás spýtať na školu načo si najviac spomínáte aké máte spomienky na školu radi ste chodili do školy joj ja mám všetký spomienky zo strednej áno velmi rád som chodil vela pekných chvíl som tam zažil teraz by som chcel vedieť názor
Este sice chodim do skoly ale myslim ze mi to bude velmi chybat ked ju skoncim. Hlavne ludia a kazdy jeden vecer a ranne cvicenie a veci a miesta okolo
Na strednú mám strašne zlé spomienky. Spolužiačky, intrák, väčšina profesorov, všetko bolo zlé a chodila som tam so strašným odporom. Ale akoby za odmenu že som to vydržala mám teraz na výške uplne najúžasnejšiu triedu, učitelov aj intrák a všetko je super, takže toto mi bude chýbať.
@foxylady na začiatku som bol rovnako ako ty no potom sa všetko úplne sa zmenilo..stala škola mojím novím domovom učitelia učitelky majstri majstorky spolužiaci kamaráti vieš mám na školu velmi krásné spomienky dodnes
no na strednú aj základnú mám hlavne dobré spomienky... väčšina učiteliek boli fakt super, ale aj na tie horšie spomínam s úsmevom rada som chodila do školy, hlavne na strednú... síce ako kolektív sme neboli nič moc... až vo štvrtom ročníku sme sa nejako "udobrili" alebo ako to nazvať.. no partia v ktorej som bola bola úžasná
Cele zle, strednu bola stvorrocny nepretrzity panicky zachvat. Spatne ju vidim velmi idealizovane a romanticky, ale to je vseobecne podla mna priserne obdobie v zivote cloveka a vsetky socialne dynamiky typicke pre strednu skolu tomu vobec neprospievaju.
mám ešte peknú spomienku tam bol jeden môj velmi dobrý kamarát krotý vtedy končil ked ja som nastúpil no o dva a pol mesiaci odyšiel už skončil školu chcel som aby mi vysvetlil čo znaméná šmekker šmekkeri ale už odišiel a už som ho nevidel odvtedy boli sme velmi blízký sebe
Na Zs mam zle spomienky - hnusni spoluziaci aj ludia okolo o niektorych uciteloch nehovoriac a na strednej...hoci tam doteraz chodim s odporom, musim uznat ze co sa tyka spoluziakov a ludi okolo tak sa nemozem stazovat o uciteloch nehovoriac strasne mili ludia
ja nikdy nezabudnem na to ako som sa 20 minút pred ústnou maturou z ekonómie psychicky zložila a triedna sa ma prišla spýtať či chcem prefackať pred všetkými alebo ideme do kabinetu pomohlo!
ZŠ by sa dala, prvý stret z nepravými autoritami, zistenie ako funguje socialna hierarchia v skupinach, ako funguje šikana. + obrovský problém tam je ten, že je vysoko možne pravdepodobnejšie, že si dieťa nebude ohladom svopjich schopnosti veriť, a bude sa podceňovať, než by skôr prijalo výzvu, čo je hnací motor... hlvne u ludí ako som ja (napr. niektoré predmety nemusím ani vidieť doma, zaujíma ma to, excelujem a na niektoré nedokážem proste udržať pozornosť)
a stredna to bolo proste fiasko .D nope to nopeland, vratiť by som sa isto nevratila, skoro ma vyhodili odtial za záškoláctvo, zmaturovala som na jednotky a proste ja neviem fakt ako 4 roky k ničomu .)
ale výška tá ma bavila! moc moc moc, páči sa mi ten systém aký tam funguje (smaozrejme všade sa najdu zadrhele) ale na výšku sa ešte vrátim .) je to jednoduchšie pre mňa sa vzdelávať kopaná nejakoun inštitúciou, než samovýučbou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a stredna to bolo proste fiasko .D nope to nopeland, vratiť by som sa isto nevratila, skoro ma vyhodili odtial za záškoláctvo, zmaturovala som na jednotky a proste ja neviem fakt ako 4 roky k ničomu .)
ale výška tá ma bavila! moc moc moc, páči sa mi ten systém aký tam funguje (smaozrejme všade sa najdu zadrhele) ale na výšku sa ešte vrátim .) je to jednoduchšie pre mňa sa vzdelávať kopaná nejakoun inštitúciou, než samovýučbou
na prvú strednú nerada spomínam..nebavilo ma to tam
a druhá stredná bola šupa!