Utkvelo mi ich v pamäti viac z toho "útleho" veku. Ale väčšinou boli zlé, takže nerada na ne spomínam.
Ale tak jedna taká bola, že keď som mala asi 4, tak ma mamina aj s jej kamarátmi odviezla k dedkovi (on býva v škole a na chodbe mali stroj na malinovky z plechoviek a keď som bola malá, hroozne som ich mala rada) a dedko ma zobral na chodbu, že kúpime si zo stroja Sprite v plechovke. A keď sme sa vrátili k dedkovi do bytu, tak tam už mamina ani jej kamaráti neboli, len okno zostalo otvorené a ja som sa hrozne rozplakala, že prečo predo mnou utiekli cez okno. A plakala som minimálne 2 hodiny.
Babka ma viezla na bicykli , mne spadla zmrzlina , rozplakala som sa lebo som si myslela , že na mňa bude kričať a ona nie. Ona mi kúpila novú. Za to ju milujem
ako som sa odmietala hrat v skolke s babikami a furt som sa tam hrala len s autickami s jednym chlapcom
ako mi furt vo skolke vychovavatelky vraveli spomaleny film alebo lekvar, lebo som vzdy bola posledna vsade
ako sme sa ucili robit kotrmelce
ako ma oco zabudol vyzdvihnut zo skolky a musela ma ucitelka odsikovat domov
potom som napr. bola u starkej a ked sme isli spat, tak svetla z poulicnych lamp vytvarali na stenach v izbe tiene, tak som sa rozrevala a furt len opakovala, ze ja sa bojiiim ujaa
atd atd..vela je toho..ale uz sa mi nechce rozpamatavat
pamätám si ako som spadol do jazera v smoleniciach a tato ma odtial lovil a potom niesol do auta. a potom raz keď sme boli na seneckých jazerách tak som sa hodil do vody a nevedel som ešete plávať
ááách, ta ja som bola dieťa s veeľmi bujnou fantáziou, napríklad deťom v škoôlke som rozprávala, aký večerný film som videla, k tomu som už o ôsmej spala v postielke... DD
samozrejme že hej ja to mam momentalne tak, že kuknem na nejakú fotku, a viem čo sa vtedy stalo a pod....najviac si pametam ejednu hadku rodicov, a potom ako som bežala v obchoďáku, ked som mala asi 3 roky, a šmikla som sa na podlahe, a hlavou som narazila o posuvne schody :/ ale našťastie už viem poriadne chodiť xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale tak jedna taká bola, že keď som mala asi 4, tak ma mamina aj s jej kamarátmi odviezla k dedkovi (on býva v škole a na chodbe mali stroj na malinovky z plechoviek a keď som bola malá, hroozne som ich mala rada) a dedko ma zobral na chodbu, že kúpime si zo stroja Sprite v plechovke. A keď sme sa vrátili k dedkovi do bytu, tak tam už mamina ani jej kamaráti neboli, len okno zostalo otvorené a ja som sa hrozne rozplakala, že prečo predo mnou utiekli cez okno. A plakala som minimálne 2 hodiny.
-roztrhla som si na šmýkalke trigovicu
-obliekla si na vystúpenie šaty naopak
-na karnevale bola za červenú čiapočku
-obula som si bratrancove šľapky a kmasla ksichtom na betón
-kúpanie v bazéne
dosť je toho
ale predsa len keď otec zbil mamu..na to sa zabudnúť nedá
tak či tak, ten blesk si chcem aj tak kúpiť, len na neho ešte peniažky mosím zohnať
ako mi furt vo skolke vychovavatelky vraveli spomaleny film alebo lekvar, lebo som vzdy bola posledna vsade
ako sme sa ucili robit kotrmelce
ako ma oco zabudol vyzdvihnut zo skolky a musela ma ucitelka odsikovat domov
potom som napr. bola u starkej a ked sme isli spat, tak svetla z poulicnych lamp vytvarali na stenach v izbe tiene, tak som sa rozrevala a furt len opakovala, ze ja sa bojiiim ujaa
atd atd..vela je toho..ale uz sa mi nechce rozpamatavat
Inak si nepamatam ani co bolo predvcerom.
Ked sa zamyslim, tak len matne