tie najkrajsie chvile v mojom zivote mi pripominaju rozne veci, miesta, piesne..a aj vona, ach je to uzasne..milujem spomienky, som velmi sentimentalny clovek
Mne fotky, hlavne fotky. A potom rozne pamatne veci po vitrinkach, popripade mojich 668 odoslanych a 728 prijatych sprav za posledny rok ktore si obcas citam
tak,ze by to bola nejaka krásna chvilka sa nedá povedať,ale ked mi skoro mama umrela som rýchlo zavolala sanitku... a ako nahle ide okola mna sanitka,alebo ju len zapocujem, tak nemám z toho dobrý pocit,ale aspoň viem,ze sa niekto pokusa zachranit ľudsky život.. a to ma aj tak naplna radosťou ...
hmmm, chcela som len podotknúť v tom komentári,ze aspoň nejaký ludia existujú,čo chcú zachranit ľudsky život.. a možno, keby ma zachranovat niekto .. by to bola sila... a nebola by som stastim mimo ako si napisal,lebo stastim mimo to sa ani neda byt... neviem ako by som sa zachovala a neviem ani naco by som mylsela, co by bolo tak by bolo... ale tak vedela by som si to predstaviť..heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
hm a mne momentálne asi vsetko
ale aj miesta, ľudia fotky a tá vôňa... ta mi pripomína hlavne jednu osobu... hoci tá nepotrebuje ani tú vôňu, aby som si na ňu spomenula...
väčšina vecí je aj tak v hlave a tie spomienky sa vynárajú hoci aj pri rozhovoroch s kamošmi o prežitých veciach
veď viete ako sa hovorí: keby nebolo spomienok, človek by neveril, že raz bol šťastný....
A keď uvidíš 100 sanitiek idúcich na miesto obrovskej nehody tak budeš šťastím mimo?
Pre niekoho je to priorita a tak pracuje v zdravotníctve, či je hasič, záchranár, pre niekoho až tak nie ...
pesničkové spomienky, tých je veeeľa