no, jeho konkretne som nevidela uz asi 7 rokov, ale nedavno som sa zoznamila s jeho mamkou, ktora ma predstavila jeho manzelke a trojmesacnemu synovi.. #awkward
teda samozrejme to bol len moj tragicky a neopatovany crush, ale stale mi bolo kokotno stat nad tym kocikom
Napríklad dlhé roky som bola v tom, ako som musela v prvej triede na základke rozum potratiť, keď sa mi páčil jeden spolužiak, ktorý bol následne dlhé roky zaradený v takej tej kategórii "meh"
Ale minule hodil na FB Rasputina od Boney M a trocha som znova pookriala
@narazuvzdornaa Mala si uniest to dieta a dozadovat sa, ze ak chce byt s nim, bude musiet zit aj s tebou. Chce to len chopit sa sance, premenit prilezitost na gol.
áno, sused o 7 rokov starší, čo ma chodil kúpať na veľkú noc, vtedy som na zš bola a myslela so si, že sa za neho vydám a on sa stihol medzi tým aj oženiť, rozviesť a aj druhýkrát sa oženiť
Jasne a najlepšie že po 7 rokoch sa bavíme s kamošom a iba tak si ukazujeme fotky našich prvých ex a zistíme že naši ex sú spolu a o tri mesiace budú mať potomka. A teraz bežne jeho ženskú stretávam s kočíkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
teda samozrejme to bol len moj tragicky a neopatovany crush, ale stale mi bolo kokotno stat nad tym kocikom
Ale minule hodil na FB Rasputina od Boney M a trocha som znova pookriala