Robím prieskum len pre vlastne potešenie, chcem vedieť ,kolko spontannich ludi by sa tu našlo keby poviem , podme v oktobri do Londýna! (letenka kolem 40€ vtedy) Boli by ste niekto za takuto spontannu a odvážnu akciu s niekym neznámim ? Alebo mali s
hihi kedysi davno sa stala taka vec, ze sme si pisali iste miesiace tuto s uzivatelom @tosom a mala som ist na taku vec do pariza a jedneho dna hovorim m,ze pod so mnou tomas, a tomas siel, tak nase prve stretko vyzeral oasi tak, ze 4 dni komplet den noc spolu
a na tento konrketny by so msa nezmotala z dovodu, ze v londyne som uz bola a viem menovat milion miest, kde by som sla radsej... dobre, obviously milion nie, ale prosto londyn ma netaha
Možno by som šiel keby to bolo iné mesto a keby mám viac rokov (tým pádom by som nejaký ten čas už pracoval a mal niečo našetrené lebo momentálne by som nemal ani na tú letenku money)
Inak minule som spontánne navrhol kamosovi ísť do Kyjeva sa pozriet, zatrsat na diskoteke s miestnymi ukrajinkami a on ma odbil, že ne. Tak odvtedy si hľadám novych spontannejsich kamosov.
keby mám prachy tak by som určite šla keď budem mať 18 a niečo si sama zarobím, nechcela by som pýtať od rodičov ale chcela by som popredu aspoň skypovať s tým človekom, aby som videla, že to nie je nejaký 50-ročný úchyl
S úplne cudzím určite nie, minimálne to by bolo dôležité aby sme mali podobné záujmy, nech tam chceme rovnaké veci robiť a nie že sa rozlezieme každý svojím smerom, na to by som mohol ísť rovno sám... Ale keby to je niekto kto mi sadne, kľudne by som niečo také podnikol
na birdzi sú spontánni všetci to vidíš ked niekto pridá fotku z nejakej tury a ako tam chcú všetci ísť a aj tak fotky pridávajú dookola tí istí ľudia
najspontánnejší človek je tu podľa mňa @grietusha a @fxx
ak by som povedal, že idem, nebolo by to spontánne, ale hlúpe, nakoľko neviem na koľko dní by som išiel, neviem koľko by stálo ubytovanie, neviem čo by som tam robil... čiže nepoznám žiaden plán ani program výletu.
na začiatku septembra idem na festival čo kamarátka organizuje v Charing-u. a potom hop šup do Glasgow-a a na Hebridy, loviť ryby a písať básne.
a Londýn nie je dobré miesto na spontánne výlety, je drahý ako prasa. ak chceš kúpiť letenku a vybrať sa na slepo niekam, tak si nevyberaj tak veľké mesto.
a keď to plánuješ takto dopredu, tak to ani nie je spontánne, veď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale asi by to vadilo kedze si zena a som zadany.
to je príliš veľké mesto s príliš veľkým množstvom ľudí.
ale kebyže je to voľačo v prírode, neváhala by som asi takmer určite.
A isiel by som, coby nie, ale celkovo Londyn ma az tak nelaka, aj ked asi to je povinnost kazdeho cestovatela.
Príďte, dáme potom kávu u mňa doma
Mam trochu strach z neznameho, a bala by som sa ze si s tym clovekom vobec nesadnem a potom co
najspontánnejší človek je tu podľa mňa @grietusha a @fxx
ak by som povedal, že idem, nebolo by to spontánne, ale hlúpe, nakoľko neviem na koľko dní by som išiel, neviem koľko by stálo ubytovanie, neviem čo by som tam robil... čiže nepoznám žiaden plán ani program výletu.
iba hlupy clovek kupuje macku vo vreci
a Londýn nie je dobré miesto na spontánne výlety, je drahý ako prasa. ak chceš kúpiť letenku a vybrať sa na slepo niekam, tak si nevyberaj tak veľké mesto.
a keď to plánuješ takto dopredu, tak to ani nie je spontánne, veď.
@ceruzisko pošli mi potom tvoje najnovšie veciii! ja ti potom budem posielať svoje trápne songové texty
» ecume-des-nuits.blogspot.cz/...