Spoplatnovanie volnych informacii službou piano je podla vas....
Poznate službu piano ? Jedna sa o to že by malo byť spoplatnenie prezeranie informacii,komentarov,dennika,videi a pod. na strankach ako napriklad sme.sk a dalšich pričom zatial doteraz boli tieto služby uplne bezplatne.
podľa mňa blbosť, keďže tie ich argumenty sa mi zdajú chabé.
neexistuje zatiaľ prémiový obsah, ktorý by stál za to platenie a zdôvodňovať, že raz bude, je detinské. Ako keby som ja ponúkal inteligentné roboty už teraz, lebo budú o 20 rokov...
A že bude kvalitnejší obsah? Keď raz budú ten obsah tvoriť tí istí ľudia, nič na tom nezmení to, že bude spoplatnený. Proste keď raz má niekto nejaké schopnosti, tak ich má a zvýšenie platu nespôsobí vnímateľný nárast kvality.
Resp. aj hej, ak bude mať každý viac času na podrobnejší výskum pre nadčasové články, ale to by mali robiť pred spoplatnením. Aj podnikatelia podstupujú riziko skôr, než dostanú zaplatené.
absolútne to nechápem... to si u nich predplatím nejaký "výber" z daných stránok ktorý mi bude niekam v celku chodiť, alebo si tým predplatím odomknutie už teraz plateného obsahu na daných stránkach, alebo si tým predplatím odomknutie obsahu ktorý je na daných stránkach zadarmo ale plánuje sa zmeniť na platený, a keď sa to stane tak ho budem mať vďaka tomuto predplatnému stále prístupný?
nepaci sa mi, ze spoplatnili medialne.sk, kedze ked ich kupil trend holding, slubovali, ze v najlbizsich 4 rokoch nepride k ziadnemu spoplatneniu. cize klamali
A aj tak to zrušia ,lebo týmto prídu aj o to málo čitateľov čo majú teraz.Pochybujem ,že bude niekto ochotný platiť za niečo, čo mal doteraz zadarmo a pritom to nie je až tak dôležité.
kritizovat to nejdem.. ide o sukromne spolocnosti, mozu si spoplatnit cokolvek co oznaju za vhodne... ALE.. pokial budu vyssie spomenute media seriozne jak rit, urcite im nedam ani cent.. ak budu prinasat seriozne nestranne clanky (na slovensku mozme len snivat) tie 3 ecka mesacne im kludne zaplatim.
ak denna tlac bude na internete stovky ludi to prestanu kupovat z dovodu "ved si to pozrem na notebooku" alebo iphone ci podobne..
takze platia len za internet z ktoreho nejdu ziadne peniaze napr. spominamemu SME.sk
cize nie su zaplatene tieto noviny na internete a tiez z niecoho treba zaplatit redaktorov... uz len z toho dovodu SOM ZA platenie novin na internete...
ale zas... za kvalitu platit to hej ale ne za lacne smejdy
a neviem ci 3eura ci kolko za mesiac mi stoja za ciatanie sme.sk... radsej si to precitam u konkurencie... cena by mala byt lepsie stanovena.. nie som ochotny davat 36 euro rocne.. (10euro hej asi)
no ak to ma odstranit reklamu som za ale mohla vy JOJ spristupnit do archivu aj do live /kupit licenciu na vysielanie/ aj inych ako vlastnych programov napríklad CSI a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
neexistuje zatiaľ prémiový obsah, ktorý by stál za to platenie a zdôvodňovať, že raz bude, je detinské. Ako keby som ja ponúkal inteligentné roboty už teraz, lebo budú o 20 rokov...
A že bude kvalitnejší obsah? Keď raz budú ten obsah tvoriť tí istí ľudia, nič na tom nezmení to, že bude spoplatnený. Proste keď raz má niekto nejaké schopnosti, tak ich má a zvýšenie platu nespôsobí vnímateľný nárast kvality.
Resp. aj hej, ak bude mať každý viac času na podrobnejší výskum pre nadčasové články, ale to by mali robiť pred spoplatnením. Aj podnikatelia podstupujú riziko skôr, než dostanú zaplatené.
Toľko môj názor.
A aj tak to zrušia ,lebo týmto prídu aj o to málo čitateľov čo majú teraz.Pochybujem ,že bude niekto ochotný platiť za niečo, čo mal doteraz zadarmo a pritom to nie je až tak dôležité.
Osobne som bol zo začiatku zhrozený ale ak sa to ujme, som ochotný platiť. Teda v prípade, že to, čo publikujú bude vhodne tej ceny.
ak denna tlac bude na internete stovky ludi to prestanu kupovat z dovodu "ved si to pozrem na notebooku" alebo iphone ci podobne..
takze platia len za internet z ktoreho nejdu ziadne peniaze napr. spominamemu SME.sk
cize nie su zaplatene tieto noviny na internete a tiez z niecoho treba zaplatit redaktorov... uz len z toho dovodu SOM ZA platenie novin na internete...
ale zas... za kvalitu platit to hej ale ne za lacne smejdy
a neviem ci 3eura ci kolko za mesiac mi stoja za ciatanie sme.sk... radsej si to precitam u konkurencie... cena by mala byt lepsie stanovena.. nie som ochotny davat 36 euro rocne.. (10euro hej asi)