Co hovroite na slovenskych sportovych komentatorov ????
Podla man by to mali zabalit a odist do vysluzby, su uplne trapni, hlavne ked komentuju nejake sportove podujatie a zacu tam kecat o tom ako ten alebo onen hrac bol na taj akcii alebo ako
Stanislav Stefanik a Milos Kovac na MS 2002 mi pripadali dobri.. Ale potom, ked prisli Hajko a Matusica, to bolo o nicom.. A inak celkovo nasi komentatori su o nicom oproti ceskym.. Marcel Merciak je mozno na urovni, ale pridava tam dost cechizmov..
Holyknight - riešim to, lebo ma až trhá za srdce, ked´vidím, akí "vzdelanci" sem píšu, ako jazyk upadá(navyše interpunkcia 0 bodov, no v súčasnosti je to normálne, čo vieme a je to strašné)... Väčšina mladých ľudí žije len pred počítačom alebo s kamošmi. Počítač deformuje charakter. Prírode sa nevenuje skoro nikto, pričom bez nej by sme nemohli existovať. Pociťuejm úpadok myslí...
10. s interpunkciou sa nikomu nechce obtazovat...ale s tym PC mas pravdu ja som jasny priklad zdeformovaneho charakteru...pre mna je priroda dolezity prvok mojej existencie...upadok mysli je produktom modernej doby
podla mna v pohode, mam rada co sa tyka futbalu ked je hostom v studiu alebo ako spolukomentator Majo Zeman...Ale ziadny slovensky komentator mi nevadi pokial si dobre spominam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
slabo prezivaju zapasy
ty by si to komentoval lepšie?
ja nemozem z ich otazok a komentov je to dost trapne miestami (skoro vzdy)