Športujem nonstop. V podstate je to jedna z mála vecí čo ma ešte napĺňa
Box už nerobím lebo nemám dostatok času aby som sa tomu mohol plnohodnotne venovať, nestíhal by som poriadne 2 športy.
@mysteriousmonkey 15 km tak to si dobrý... ja som triatlonistka a ani mňa behanie veľmi nebaví... ale bicykel ten úplne zbožňujem, to je moja láska a ešte chodím plávať 3 krát do týždňa ale 15 km by som asi nedala neskúšala som a radšej ani nebudem možno v budúcnosti
@veronca17 Tak nie je to málo , ale v podstate kúsok aby som sa vrátil aj domov tak idem vlastne len asi 7,5 km od domu a to je naozaj že za rohom . Preferujem 5 hodinové jazdy na bikeu niekam úplne že preč
ps : tých 15 je môj rekord keď som bol v kondičke , bez prestávky . Do dnes nechápem že sa mi to vôbec podarilo Teraz keby mám ísť tak to bude o čosi menej , no ...
@christineangela čojaviem...tak porovnávať sa môžeš s inými v tom, tak by to mal byť viacmenej aj šport, ale zase záleží, čím sa strieľa a čo je vlastne úlohou danej disciplíny...na olympiádach je streľba tiež, tak by to mal byť šport ako ja to tiež neberiem nejak extra za šport, lebo väčšinou ako vravíš, fyzická aktivita takmer nulová...
@christineangela Triatlon som vždy chcel vyskúšať ále , nikde v blízkosti nie sú bazény a , no , a po pravde mám mierny strach z verejných bazénov A miest plných vody kde nedočiahnem na dno .
@mysteriousmonkey z vody strach nemusíš mať ak vieš plávať, ale može sa stať že by si dostal kŕč do nohy počas plávania na triatlone ale tam vždy je niekto kto dáva pozor na plavcov... a v bazéne na plavárni to je jednoduchšie lebo tam vidíš aj na dno a na plavárni sa ničoho báť nemusíš... ale poviem ti ja triatlon robím prvý rok a je to zábava.. a ak by si chcel skúsiť v roku 2014 tak tu ti dám link na triatlonovú stránku kde musíš sledovať kedy tam dajú kalendár pretekov.. a ked sa už začne sezóna tak sledovať propozície » www.google.sk/url?sa=t&rct=j&...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Box už nerobím lebo nemám dostatok času aby som sa tomu mohol plnohodnotne venovať, nestíhal by som poriadne 2 športy.
noo , a cez zimu aby som nepribral tak beh , ale moc ma to nebaví lebo ďaleko nedobehnem . Max 15 km a to ma vnútorne neuspokojuje
(ak to vyzerá že opakujem po iných tak to tak nie je)
ps : tých 15 je môj rekord keď som bol v kondičke , bez prestávky . Do dnes nechápem že sa mi to vôbec podarilo Teraz keby mám ísť tak to bude o čosi menej , no ...
plávanie, bike, posilka, gymnastika, hokej,streľba...