Používate Spotify? Ste s ním spokojní? Máte aj platenú premium verziu? Ja som to mala dlho v mobile, no nepoužívala som ho, teraz to mám už aj na PC a som nadšená
Používam. Aj v mobile aj v notebooku.
Som s ním veľmi spokojný. Vytknúť môžem len občasné chyby po aktualizácii (riešiteľné reinšaláciou) a chýbajúci časovač (napríklad, idem spať a pustím si dvojhodinový playlist. Kvôli šetreniu batérie ale chcem, aby to hralo len 30 min., pretože dovtedy budem aj tak mŕtvy).
Mám Premium približne dva roky. Free verziu som používal možno 3 dni.
Mala som len skusobnu free verziu velmi spokojna som bola len mi je luto teraz platit kazdy mesiac tych 6€...co je za rok cca 70 € a za to by som mohla mat nove topanky napr.
spotify mám veľmi rada a používam ho takmer každý deň, ľahko môžem cezeň spoznávať nových interpretov a to je na tom najlepšie, donedávna som mala len len free verziu (nemám na to platiť 6€ mesačne), avšak ako bola teraz akcia 1€/3mes som si povedala, že skúsim aj premium a musím povedať, že návrat k free verzii bude bolestivý D
Ľudia, Spotify na tom nie je finančne najlepšie, takže tí čo fičíte na free verzii by ste mohli pouvažovať, či vám tých 6€/mesiac nestojí zato.
Hlavne kolega @5
@0sea Ja som tú akciu 3 mesiace mesiac/euro nestihla, ale včera som si aktivovala premium na skúšku zadarmo na mesiac. Ale ja moc zatiaľ nejakú veľmi výhodu nevidím. Ja si aj tak všetko púšťam cez shuffle. Tak neviem, je to fakt super aplikácia, takže by som možno aj platila, len nevidím v tom zatiaľ moc prínos. Možno to offline počúvanie v mobile. Lenže ja mám plnú pamäť v mobile, to by som si tam asi musela dokúpiť pamäťovú kartu, aby mi tie piesne mohlo stiahnuť, či ako to funguje?
Áno, vybranú hudbu si Spotify uloží do svojej zložky v telefóne ale vo formáte, ktorý vie prehrať len Spotify a žiadna iná aplikácia. V praxi si ju teda môžeš prehrať kedy chceš, aj bez pripojenia na internet, ale jedine cez Spotify.
Možno niekomu stačí free verzia, ja by som bez premium nebol spokojný. Voľnosť v prehrávaní a žiadne reklamy sú pre mňa dostatočný dôvod zaplatiť si... ale je to aj z vďaky. Dokonca rozmýšľam aj o verzii.
@0sea Ďakujem za vysvetlenie. Tak ja v mojom telefóne nemám tuším vôbec žiadnu pamäťovú kartu, nemám tam skoro žiadnu hudbu, žiadne fotky, aplikácie, nič a pamäť je už napriek tomu plná. Takže mne by sa oplatila tá plná verzia asi až po kúpe tej pamäťovej karty...
Práve sa rozhodujem kupovať nový mobil a kde a ako budem počúvať hudbu a to Spotify mi príde ako rozumnejšie ako používať platené verzie napr. od Google Play. Ale idem to rovno odskúšať, malo by to fungovať na pc, nie?
@savvym Áno jasne, ja som si to tiež stiahla do počítača a funguje to úplne perfektne. Okrem počúvania mám už konečne aj super prehľad (archív) mojej obľúbenej hudby Mala som síce účet na last.fm, ale tam mi to neprišlo ani zďaleka tak prehľadné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Som s ním veľmi spokojný. Vytknúť môžem len občasné chyby po aktualizácii (riešiteľné reinšaláciou) a chýbajúci časovač (napríklad, idem spať a pustím si dvojhodinový playlist. Kvôli šetreniu batérie ale chcem, aby to hralo len 30 min., pretože dovtedy budem aj tak mŕtvy).
Mám Premium približne dva roky. Free verziu som používal možno 3 dni.
A so Spotify som veľmi spokojný .. uvažujem, že si budem platiť premium účet kvôli telefónu
dokonca som sa s nim stretol este vtedy, ked ho poznali len Svedi ako aplikaciu v stadiu beta.
ale aby boli zodpovedane Tvoje zvedave otazky, ano, obcas pouzivam, ano, som s nim velmi spokojny. premium uz nepouzivam.
Hlavne kolega @5
Možno niekomu stačí free verzia, ja by som bez premium nebol spokojný. Voľnosť v prehrávaní a žiadne reklamy sú pre mňa dostatočný dôvod zaplatiť si... ale je to aj z vďaky. Dokonca rozmýšľam aj o verzii.
Netuším, kde sa to slovo stratilo.
A samozrejme mam platenu, ja nechapem kto ma taku odolnost aby to pocuval vo free, k takemu len klobuk dolu a respekt!