Helou ľudia, tí, ktorí máte Spotify ..chcel by som sa niečo opýtať. Hľadám nejakú alternatívu k iTunes. Tam si viem kúpiť pesničku, ktorú si stiahnem do compu a môžem si s ňou robiť, čo chcem. Funguje to tak aj u Spotify? Vďaka
@vsakpredsajaa by si neveril, ale z YouTube sťahované songy majú nahovno kvalitu....
A navyše ja asi polovicu toho, čo chcem stiahnuť, neviem nájsť ani na YouTube, takže Spotify je pre mňa zlato...
@rifla No neviem, možno to záleží aj od toho cez čo to stiahneš, ale mne príde všetko čo mám stiahnuté vysoko kvalitné, nedokážem nájsť rozdiel medzi stiahnutou pesničkou a originálom, a to mám kurva dobré slúchadlá.
Každopádne aj ak by to bolo o percento menej kvalitné, stále je to zdarma, radšej si stiahnem 300 songov ktoré sa mi páčia a zadarmo, hoci v horšej kvalite, ako predplatiť nejaké spotify.
@vsakpredsajaa typicka slovenska mentalita nedam ani cent
No tak ale akoze ja som toho skusala vela uz z youtube, aj ked dirpy bolo super, stale to nebolo ono a navyse ani vsetky songy som nikdy nenasla co som chcela, ty cez co stahujes?
@rifla to nie je typicka slovenská mentalita, ale typická ľudská mentalita, pozri si štatistiky kto najviac sťahuje zdarma a crackuje hry, Slováci sú na tom ešte "dobre".
Btw čo je na tom zlé že nechcem platiť za niečo čo môžem mať zadarmo?
ja chcem hudbu počúvať hocikedy a hocikde a nebyť závislý na pripojení a proste ...mať ju..reálne ju mať ale neva, itunes má nejaké zmeny, tak som zvedavý, čo to bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ked mas premium tak si tie pesnicky mozes aj postahovat a pocuvat offline ale k tomu suboru sa realne nedostanes
A navyše ja asi polovicu toho, čo chcem stiahnuť, neviem nájsť ani na YouTube, takže Spotify je pre mňa zlato...
Každopádne aj ak by to bolo o percento menej kvalitné, stále je to zdarma, radšej si stiahnem 300 songov ktoré sa mi páčia a zadarmo, hoci v horšej kvalite, ako predplatiť nejaké spotify.
No tak ale akoze ja som toho skusala vela uz z youtube, aj ked dirpy bolo super, stale to nebolo ono a navyse ani vsetky songy som nikdy nenasla co som chcela, ty cez co stahujes?
Btw čo je na tom zlé že nechcem platiť za niečo čo môžem mať zadarmo?