@Stirnnast3r Lebo vláda je sprostá a kašle na to, čo je dobré. Vláde ide predovšetkým o osobné zisky. Tak ako to bola za Dzurindovcov, je to aj teraz! Keby môžem voliť, tak nové politické strany ako Most, Strana zelených.
konecne mozem povedat ze urobili nieco dobre pre ekonomiku, podnikatelske prostredie a hlavne obycajnych ludi...len sa trosku neskoro rozhybat 4 mesiace pred volbami
Nechapem preco vlada umelo drzi cenu nafty na nizsej urovni nez je uroven benzinu, ked proces vyroby nafty je drahsi a narocnejsi oproti procesu vyroby benzinov.
Ja nechapem preco ti komunisti neznizili spotrebnu dan na pohonne latky (vsetky bez vynimky) uz davnejsie, ked tak strasne kritizuju, ze tuto dan byvala vlada zdvihla 6x. Co im branilo tie 4 roky to naparavit? Vyhovarat sa na druhych je najjednoduchsie.. Ach, zas mi stupol tlak..
@Tommyhot mne stúpol tlak po tvojom komentári ale budem slušný dnes. Sa ťa opýtam a nemajú pravdu že zdvihla? Možno nie 6 krát ale 4krát určite. Stačí si pozrieť cenu v okolitých krajinách a porovnať a hneď zistíš výsledok. Máš pravdu stým že prečo to neznížili skôr v tom s tebou súhlasím. Ale veď jedná vláda sa vyhovára na druhú to nevieš?
@Pa3cek ved ja sa nehadam. Ta dan bola zdvihnuta, ale za 4 roky sa s nou nehybalo. Preco doteraz robkovi nevadila a zrazu ked je skandal s mytom tak sa ide vyhovarat na predoslu vladu? Ved je premier, maju v parlamente vacsinu, tak co mu brani? ved on je alibista ako trenky a zvlast teraz ked sa zvolebnieva.
@Xiao bionafta je kokotina, keby ju dotovali tak zachvilu vsade nasadia repku olejnu a kukuricu, sice sa budeme mat na co vozit ale do huby akurat tak susedov kokot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@etelnair nikto ti nepovedal, ze ich nemozes žuť
@xiao bionafta je kokotina.