Chceli by ste navstivit nejaku vzdialenejsiu menej atraktivnu a menej znamu krajinu, ktora nepatri medzi top destinacie? cize mam na mysli kludne aj taku, ktora je zaostala, chudobna pripadne politicka situacia nie je prave najpriaznivejsia. ak ano uvedte
@adheleide to kde je tak pekne ? toto neni akoze turisticka oblast ?
no a co ja viem vsade by som chcel ist no a bol som akurat tak v Madarsku , Cesku , Polsku , Rakusku , Grecku (Rodos) a v Bulharsku a aj to na dovolenke len v poslednych dvoch menovanych
a take vysnivane mesta kam by som chcel ist- Barcelona,Benatky,Pariz,Londyn,New York,Egypt no sice do Egypta by mi bolo jedno do akeho mesta ale proste pozret tie pyramidy a tak....atď.
Asi len v rámci Európy alebo Severnej Ameriky, zo vzdialenejších oblastí prípadne možno ešte Austrália alebo Japonsko.
Nechcem znieť bezcitne, ale necivilizované končiny nejak neobľubujem. Hoci také staré inkské mestá v Južnej Amerike (alebo niečo podobné) sú celkom zaujímavé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
strašne moc.
druha vec je mat letenky do malajzie
inak okrem tych chcem este vietnam a indiu,teda mozem povedat ze pojdem do vietnamu aj indie lebo som sa tak proste rozhodol
uz som snad pri plane K v poradi,vsetko zlyhalo,vsetko sa dosralo,ostava posledna moznost,do tsky.
ale hej, celkom rada si rozširujem obzory
Ale nikdy nebudem tak starý a tak bohatý, preto preferujem zábavu a život. čiže velké mestá.
Prírodu máme krásnu aj na Slovensku, ked chcem prírodu, mám ju pod nosom.
mne je na slovensku DOBRE
no a co ja viem vsade by som chcel ist no a bol som akurat tak v Madarsku , Cesku , Polsku , Rakusku , Grecku (Rodos) a v Bulharsku a aj to na dovolenke len v poslednych dvoch menovanych
a take vysnivane mesta kam by som chcel ist- Barcelona,Benatky,Pariz,Londyn,New York,Egypt no sice do Egypta by mi bolo jedno do akeho mesta ale proste pozret tie pyramidy a tak....atď.
Nechcem znieť bezcitne, ale necivilizované končiny nejak neobľubujem. Hoci také staré inkské mestá v Južnej Amerike (alebo niečo podobné) sú celkom zaujímavé...