samozrejme nemám problém sa dať do reči s hocikým. v obchodoch, vo vlaku, na internete, v parku, na nejakej párty, na koncertoch, festivaloch a tak, nemám problém sa komukoľvek prihovoriť vždy a všade mám rád spoznávanie nových ľudí !
Rada spoznavam ludi, ale Nepotrebujem to nutne. Akoze Nepotrebujem poznat million osemsto ludi, potom clovek nestiham sa I'm venovat a rozvijat kamaratsky vztah a tych ludi aj nejak realne spoznat. Cize rada isto investujem cas do niekoho noveho, rada si vypocujem prubehy, spoznam, objavim, ale nevyhladavam to nejak extra.
Nemam rad ludi, ale rad ich spoznavam. Vymenime si nazory, nalady, myslienky, pohlady na zivot. A nemam problem ich potom nechat ist. Vacsinou ludia maju problem nechat ist mna ked chcem.
beriem to tak neutrálne, ak prirodzene niekoho nového spoznám je to fajn a na druhej strane sa ale mierne tomu aj vyhýbam, je to pre mňa trochu vyčerpávajúce, viesť konverzácie ktoré ma až tak nezaujímajú a udržovanie hladiny aby si človek hneď o mne nemyslel že som nejaké arogantné hovado tiché čo chce byť radšej samo ... na druhej strane ak ma niekto prirodzene zaujme a vidím na tom človeku že môžem byť prirodzene sám sebou a nebudem odsúdený a plus k tomu sa príjemne zabavím a budem cítiť dobre, potom ma to teší ale to sa stáva naozaj zriedkavo ... v opačnom prípade som radšej sám a stretávam sa občas iba s ľudmi ktorých poznám už roky ale sa s nimi mám vždy o čom porozprávať
hm s ľudmi konverzujem len z toho dôvodu aby ostatní nevideli aká som čudáčka,väčšinu ľudí nemám rada a konverzácie s nimi sú utrpenie(áno som special snowflake
ale čo ja viem niekedy sa pritrafí,že spoznám niekoho fakt zaujímavého,takže to spoznávanie aj áno aj nie
áno aj nie, mám málo kámošov a zrovna s nimi nie som a vlastne som veľmi ani predtým nebol v kontakte, a starí kámoši na mňa zabudli, aj keď som sa pripomínal. Preto spoznávam nových ľudí, ale nie som sociálny typ.
hocikde - ja s tým až taký problém nemám dať sa s niekym do reči, to skôr mám pocit, že väčšina ľudí to stále berie ako niečo čudné, zarozprávať s niekym cudzím len tak....
mam to rad, ale ludia sa neradi spoznavaju so mnou a vacsinou su to egoisticke svine, ktore beru moj zaujem akoze som debilko, co ich chce spoznat a nepozna ich sviniarny
vždy som rada spoznávala nových ľudí, ale teraz som dospela do takého štádia, že....napr. teraz keď som zase prišla do nového prostredia a spoznala fakt veľa nových ľudí, tak je pre mňa nejakým spôsobom ťažké zvykať si na nich...ono to príde, len to chce čas... v každom prípade stále rada spoznávam nových ľudí...a je jedno kde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale čo ja viem niekedy sa pritrafí,že spoznám niekoho fakt zaujímavého,takže to spoznávanie aj áno aj nie