Poznáte nejakého Slováka, ktorý cestuje po Slovensku a natáča "vlogy", resp. nejaké kratšie videá zo svojich ciest? Napríklad hrady, zámky, prírodu, nejaké zaujímavosti...atď. Ak áno napíšte do komentu
Ďakujem
Ja veľa cestujem po Slovensku a chcel by som o tom blogovať, ale práve popri plánovaní ďalších ciest a ich realizácii mi neostáva čas na písanie o nich
ja cestujem po Slovensku, ale nepišem blogy, len fotim. písanie mi moc nejde a tych blogerov je veľa.
ale najlepšie je, ked sa vyberieš sam.okúsiť slovensko. mať vlastne dojmy a hlavne zážitky. ako sa vraví, radšej raz skúsiť ako 100x počuť.. či ako to je
@bebekex to je super nápad, len škoda, že som sa na to nepodujal skôr Ale aj tak plánujem z poznámok, fotiek či spomienok spísať pár vecí, keď budem mať pauzu od týchto výletov
@likjul akože smejem sa ale on ake videa robi, klobuk dole pred chalanom, fakt ma bavia jeho videa a sledujem to vo veľkom zaujme a raz by som chcel isť s nim
a inac teda ak mate cas a chut... nie som vlogger ani daky brutalny cestovatel... ale ked sem tam dade idem a mam fotak tak zvyknem aj ja dake videjko stocit
@likjul jasné on má super videá. Aj miesta navštevuje veľmi zaujímavé.
Som si myslela že začal točiť aj iné videá keď si ho spomenul preto som sa pýtala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale najlepšie je, ked sa vyberieš sam.okúsiť slovensko. mať vlastne dojmy a hlavne zážitky. ako sa vraví, radšej raz skúsiť ako 100x počuť.. či ako to je
» www.youtube.com/channel/UC9Jgpw...
Som si myslela že začal točiť aj iné videá keď si ho spomenul preto som sa pýtala.