Inak ta cena sa lisi podla toho ako daleko je dotycny clovek. Ja som pisal mojej spoluziacke z JAR, ktora zije teraz kdesi v USA a platil som takmer euro.
@77hanes77 otazka skor znie, ako to funguje konkretne v messengeri pre mobil? tu kolonka ,,ine,, nie je, znamena to ze v mobile ti kazdu spravu (aj pre ,,ine,,) zobrazi vzdy v prijatych vseobecne? ... to by bola aj celkom dobra odpoved potom na otazku - ale len pre tych ktori pouzivaju aj mobil. net
@77hanes77 čo ti ja viem, mne messenger nelaguje, rep. laguje len fakt sem tam na dajme tomu 2 sekundy ... inak ono ak raz odpovieš na spravu v iných je automaticky presunutá do prijatých ?
inak mne sa sem tam stalo že mi hodilo správu od neznámeho aj rovno do prijatých bez toho aby sme mali medzi sebou nejakého spoločného priateľa alebo tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inac musi mat on nastavene, ze chce prijat spravy od kohokolvek
@Airotciv Ak máte spoločného priateľa, automatický sa správa uloží do prijatých správ ... ak nie, tak sa to uloží do "iných" správ
Nič s tým nenarobíš, jedine ak by si dotyčnej osobe poslala žiadosť (potom jej možno dopne a pozrie si správy v "iné")
nj menia tie nastavenia sukromia kazdy den pomaly, uz to nesledujem...
takze ked mame spolocnych priatelov pár, tak to ide automat.do inboxu? Určite?
Tie čo sú v priečinku "iné" sa ti nezobrazia a nemáš šancu si ich v Messengery pozrieť (aspoň zatiaľ) ...
Preto som zástanca klasického prístupu cez web (prehliadač), než cez zalagovaný Messenger ... Máš tam aj viac funkcií
inak mne sa sem tam stalo že mi hodilo správu od neznámeho aj rovno do prijatých bez toho aby sme mali medzi sebou nejakého spoločného priateľa alebo tak ...
To, že sa ti spoločný priatelia nezobrazia je spôsobené tým, že má on skrytý zoznam priateľov. A tvoji (medzi vami spoločný) priatelia detto.