Správali ste sa už niekedy... hm... ako k***a? Nie to je silné slovo. prosto "ľahko"?(koncertové "romániky", známisti na jednu n
ja neviem, možno je to celkovo váš štýl života, možno... keď ste prešli zlou skusenosťou, ťažkým rozchodom... Správali ste sa tak aspoň chvíľu? predsa sa hovorí, že klin sa klinom vybíja. Nehovorím hneď o sexe. Také tie koncertové bozkávačky trebars... Ho
ziaaaal ano.. ale nebolo to vlastnou vinou.. vzdy som mal zaujem o vztah.. bolo to pocas toho, ked som siel taktikou skus a uvidis.. ale boli to vzdy osoby, ktore som poznal.. s neznamymi ludmi som sa nikdy nezajebaval.. cize tazko povedat, ci som sa kurvil..
fujky fúj k..rva je škaredé slovo a se neříka.............a kto povie, že sa tak nesprával, nech sa da vyšetriť na psyciatrii, lebo nie je normálny.....jasan!!!!..........filip
tuzil som po jednej osobe ...a medzitym mi strcila spoluziacka jazyk do ust ...a potom neskor uz som bol s tou osobou po ktorej som tuzil ale pre zmenu som strcil ja opat tej iste spoluziacke jazky do ust ....nieco v zmysle ake pozicaj take vrat ..... pocita sa ? ...odvtedy nič ...som svaty
to nevieš to napísať v jednej súvislej vete a miesto hviezdičkovania slovo nahradiť iným synonymom? ako kurva čo? či som sa ako kurva cítila? či som sa tak správala? či som tak vyzerala???
to moje občasné pitie a 3 razy diskotéka ako 14 ročná + že som tam raz riešila berem ako tzv. "kurvenie sa"...ale ako tak počúvam svoje kamošky tak si nemám čo vyčítať, jedine tak svetožiaru...
"koncertove bozkavacky" rozhodne nepovazujem za kurvenie.(kym dotycny nikoho nema).a ked chces nadavat tak to napis normlne a nehviezdickuj to lebo to vyzera strasne komicky
jasné, že áno a čo, mala som 17, bolo leto, svet bol gombička, na diskotéke dobre že nie každý večer - treba si užívať a nie len viacej chalanov som za jeden večer prestriedala, aj viacej báb
a vôbec to nepovažujem za niečo zlé, vybujačila som sa vtedy, teraz som už krotká... ehm, krotkejšia
takéto romániky sú úplne proti môjmu životnému štýlu, osobnému presvedčeniu a proti tomu, čo je pre mňa prirodzené - takže nie, ešte sa mi to nestalo a predpokladám, že sa mi to ani nestane Asi som divná a nezapadám do koncepcie normálneho mladého človeka dnešnej doby čo už
som sa seba prísna alebo ďakujem rodičom za ich dobrú výchovu a viem, ze nikam to nevedie.. netuzim po laske na jeden deň resp. v tomto pripade na jednu noc D nemyslím si , že je to chyba, hlavné je sa poučiť a treba ísť ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
asi nie
to nevieš to napísať v jednej súvislej vete a miesto hviezdičkovania slovo nahradiť iným synonymom? ako kurva čo? či som sa ako kurva cítila? či som sa tak správala? či som tak vyzerala???
3 roky stale s tym istym, ale nebol to vztah.....
pocita sa to ?
jasné, že áno a čo, mala som 17, bolo leto, svet bol gombička, na diskotéke dobre že nie každý večer - treba si užívať a nie len viacej chalanov som za jeden večer prestriedala, aj viacej báb
a vôbec to nepovažujem za niečo zlé, vybujačila som sa vtedy, teraz som už krotká... ehm, krotkejšia