Všimol som si, že na tomto fóre často ľudia do seba zapárajú a osočujú druhých.. samozrejme, anonymita im to umožnila, čiže zábrany nie sú a odhalila sa pravá podstata mnohých ľudí... Tak by som vás chcel poprosiť, aby ste sa nad sebou zamysleli a správal
Drahý @mojdedo s úctou ťa žiadam, aby si láskavo opustil toto nádherné miesto a s láskou sa vopchal sa do niečieho análneho otvoru a zostal tam až to tvojej milej smrti...
Celý BIRDZ ti srdečne ďakuje a posiela ti pusinky na rozlúčku!
@dievcatko13 da sa byt uprimny a zaroven uctivy... ale nie kazdy na to ma, to je pravda... casto sa mi stava, ze precenujem ludi okolo seba a potom som sklamany, aki su vsetci neschopni
Ak je podľa teba slovo "pako" nadávka, tak ja som anglická kráľovná! Bože.... Nie, ale ľudia ,ktorý majú potrebu si robiť tieto fake nicky, takto sa tu strápňovať, u tých mám pocit, že už len tým mk nadávajú a bijú ma. Netvár sa ako chudáčik, vôbec ním nie si.
Čo ty vieš o mojom živote, aby si niečo takéto mohol vypustiť z tej tvojej smradľavej, polorozloženej papule?! @ _@ Mňa život bil už od narodenia, takže si zabiť držku láskavo, dobre?! Nehovor niečo, o čom hovno vieš! @ _@
Fake je ten, kto sa snaží tváriť, že jeniekto iný. Alebo aj nejaký mrdko, beriem to medzi to isté skoro. Ja neklamem, nemanipulujem. Som taká, aká som.
@devine každý manipuluje už malé deti po uvedomení si samých seba manipulujú plačom a krikom... robíme to všetci.. a kto tvrdí že nie, je pokrytec. je to jednoducho tak a ja, ani ty s tým nič nespravíme.
Ver, že ja som ani vtedy nemanipulovala s ľuďmi, plakala som len raz za čas a nikdy som nekričala. Pokrytec si ty, keď si myslíš, že všetci musiabyť ako ty. Ja som v živote ľudí nemanipulovala, nemala som to za potrebu. Si vážne veľmi mimo, čo sa týka mňa, absolútne ma nepoznáš. Takže tak...
A už som ťa raz požiadala, aby si ma nevilla dievčatko, tak si to, sakra, zapamätaj. Si nemysli, že si pánbožko, keď si sereš do huby takéto hovadiny. Pre teba dievčatko nie som, to si zapamätaj navždy, jasné?!
@devine ano, ja som povedal, ze ta nebudem volat dievcatko, ale takisto som sa prosil, aby si sa slusne spravala, ked ty svoju cast "obchodu" nesplnis, preco by som mal ja, dievcatko?
Máš pravdu...napísala som status že bude zo mňa blaváčka a že sa teším a hneď sa do mňa začali zarytí "blaváci" púšťať,že oni nie sú blaváci ale bratislavčania!!...mám na ich iný názor na P ale nebudem to sem písať radšej
Zdalo sa ti,že by som to niekedy povedala alebo sľúbila,že sa budem chovať slušne? Nepovedala. Načo teda hovoríš niečo, čo nevieš dodržať?! Keď si už raz povedal, že mu tak nebudeš hovoriť ,tak mi tak nehovor! Na nijakých obchodoch a neviem akých blbostiach sme sa tu nedohadovali, tak si to vieš kam strč.
@mojdedo ps pekne .. inac mas pravdu a tak je to aj v reale ... 8/10 (obrazne) ludi su hnusny vyjebany zakerny odpad .. ale tak celkovo zistujem ze su to hlavne zeny .. a potom chlapi kvoli zenam ... napr ked su chlapi len tak spolu bez zien, alebo robia biznis abo hocico tak su v pohode
opatrenia: zobrat zenam volebne pravo, vyhlasit a vykonavat protifeminizaciu (protiemancipaciu)... a svet zase bude dobry ako niekedy za zlatych starych cias ked zeny mohli maximalne varit a starat sa o deti .. nebehat kade tade a drzat hubu a krok .. nech si kazdy hovori co chce .. ja verim tomu ze svet je dokurveny najma kvoli zenam
mi je až vtipné ako sa tu ľudia chvália svojou vulgárnosťou... nehovorím že som anjel, že sa k druhým správam lepšie, ale čo konkrétne tu predvádzate ľudia... je to hanba... primitivita... čo týmto tu získate?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ak som kedy čo má niekoho povedala, najskôr by som nemala problém to povedať aj do očí.
Ako napríklad to, že takí ako ty mi prídu strašne veľmi trápni. A pravda, nesnažím sa do teba zapárať.
Celý BIRDZ ti srdečne ďakuje a posiela ti pusinky na rozlúčku!
Láskavo ma nevolaj dievčatko, dobre? Strašne mi to vadí. Myslím to P. S. ty pako, ale nevadí.
Ak je podľa teba slovo "pako" nadávka, tak ja som anglická kráľovná! Bože.... Nie, ale ľudia ,ktorý majú potrebu si robiť tieto fake nicky, takto sa tu strápňovať, u tých mám pocit, že už len tým mk nadávajú a bijú ma. Netvár sa ako chudáčik, vôbec ním nie si.
A @4 má pravdu.
Okrem toho, ja nie som tu, tak ma so sebou neporovnávaj. Ďakujem ti veľmi moc.
a chcel si vedieť prečo? Odpoveď je napísaná v @19
Čo ty vieš o mojom živote, aby si niečo takéto mohol vypustiť z tej tvojej smradľavej, polorozloženej papule?! @ _ @ Mňa život bil už od narodenia, takže si zabiť držku láskavo, dobre?! Nehovor niečo, o čom hovno vieš! @ _ @
Fake je ten, kto sa snaží tváriť, že jeniekto iný. Alebo aj nejaký mrdko, beriem to medzi to isté skoro. Ja neklamem, nemanipulujem. Som taká, aká som.
a správaj sa slušne, dievčatko
si myslíš, že toto je dobročinné fórum, kde sa všetko vyrieši, akoby sa nič nestalo, už si presiahol hranicu.
Ver, že ja som ani vtedy nemanipulovala s ľuďmi, plakala som len raz za čas a nikdy som nekričala. Pokrytec si ty, keď si myslíš, že všetci musiabyť ako ty. Ja som v živote ľudí nemanipulovala, nemala som to za potrebu. Si vážne veľmi mimo, čo sa týka mňa, absolútne ma nepoznáš. Takže tak...
A už som ťa raz požiadala, aby si ma nevilla dievčatko, tak si to, sakra, zapamätaj. Si nemysli, že si pánbožko, keď si sereš do huby takéto hovadiny. Pre teba dievčatko nie som, to si zapamätaj navždy, jasné?!
@mariquittka zaujimavy postoj k zivotu.. "je mi skoro vsetko fuk"
Zdalo sa ti,že by som to niekedy povedala alebo sľúbila,že sa budem chovať slušne? Nepovedala. Načo teda hovoríš niečo, čo nevieš dodržať?! Keď si už raz povedal, že mu tak nebudeš hovoriť ,tak mi tak nehovor! Na nijakých obchodoch a neviem akých blbostiach sme sa tu nedohadovali, tak si to vieš kam strč.
A nebuď ako decko(keď ani ty, tak ani ja).
opatrenia: zobrat zenam volebne pravo, vyhlasit a vykonavat protifeminizaciu (protiemancipaciu)... a svet zase bude dobry ako niekedy za zlatych starych cias ked zeny mohli maximalne varit a starat sa o deti .. nebehat kade tade a drzat hubu a krok .. nech si kazdy hovori co chce .. ja verim tomu ze svet je dokurveny najma kvoli zenam
poculi sme slovo bozie