vytvoril som a spravoval (dodnes spravujem) takmer desat fejkov. to by nebolo nic, pozoruhodne je, ze kazdy z nich je do znacnej miery odlisny charakterovo, co nie je lahke.
hyhyhyhy a nie si náhodou kňaz, lebo len kňaz by dokázal stvárniť 10 povahovo odlišních osobnosti v takom náročnom portály ako je birdz ..........filipko.-)
veľmi veľa dobrých skutkov som spravil a to vyplýva aj z môjho povolania .- teda bokoviek, robím totiž to v Záchrannej službe a pomáham veľmi solventným mužom zbavovať sa svojích milovaných éčiek .....za čo im pekne ďakujem a to už i z toho titulu, že je kríza a každy sa drží peňez ako voš v kabáte .............filipk
raz som videl jedného vozíčkara ako nevládze vyjsť do kopca tak som ho dotlačil až tam kam chcel ísť a cestou sme kus pokecali. Tak z toho som mal celkom fajn pocit
a raz jedna holka ležala na chodníku, mala ruky a kolená od krvi a bolo jej strašne zle tak som ju odviedol až domov aby sa jej niečo nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Je tam napísané SKUTOK a nie DOBRÝ skutok...
každý môj čin je jeden dobrý skutok
hyhyhyhy a nie si náhodou kňaz, lebo len kňaz by dokázal stvárniť 10 povahovo odlišních osobnosti v takom náročnom portály ako je birdz ..........filipko.-)
a pomáhm @schizoofrenik -ovy z depiek teda myslím
a raz jedna holka ležala na chodníku, mala ruky a kolená od krvi a bolo jej strašne zle tak som ju odviedol až domov aby sa jej niečo nestalo