@drejka podla mna dať peniaze bezdomovcovy - to ich rovno možeš vyhodiť z okna ,aj tak to len prepije ..................a inak určite som spravila nejaky dobrý skutok ale nepamatám sa
@janehoda fantázii sa medze nekladú... pomoct starej tetuške s nákupom... pomoct zene s kočíkom nastúpiť do MHD.. zúčastniť sa nejakej dobrovolnej akcie zameranej na pomoc ludom, zvieratam... je toho vela
krv som už darovala (mi to už chýba lebo som dávno nebola) a na rôzne zbierky prispievam pravidelne, dokonca ak je možnosť tak aj pomáham zbierať peniaze ...
@drejka cize tebe tiez chyba nejaka sebareflexia a vidis chybu len v druhom.. napisal som opitemu bezdomovcovi, nie bezdomovcovi... pretože je takmer isté, že opitý bezdomovec by tie prachy prepil, čo by ho kúsok posunulo ešte do väčších sračiek, čiže by to bol v skutočnosti zlý skutok...
a ak máš nejaké problémy so svojím egom, keď nedokážeš aspoň so štipkou objektivity hodnotit iných, navštív odborníka
@drejka jaj inak, so ženami, to je radosť hádať sa
ved ty si ohodnotila mna, ze ja som to zle napisal, ze chyba je vo mne... ja som len vo vzajomnom hodnoteni pokracoval
noo to beriem, že máš na to taký názor, že mu tie prachy dáš... ale môj názor je taký, že to nie je najlepšie, tak preto som to dal do nadpisu, lebo tá anketa je pre mňa a chcel som upresniť moju otázku..
ospravedlnujem sa, ak som posobil, ako keby som robil so seba boha, boh nie som.. zrejme som to nestastne sformuloval
a o čuči nebola reč.. tak neviem čo začínaš s čučom... hav hav
S ocinom som pomohla malému nemcovi a jeho ocinovi na dovolenke, keď sa malý skoro pritopil a každý sa bál ísť im pomôcť.. držali sa pri bójach a bolo tak rozbúrené more strašne.. keď sme boli kúsok od nich počuli sme, ako kričali HILFE...
ďalej som s ocinom dala prvú pomoc bezdomovcovi, ktorý dostal záchvat epileptický a všetci okolo sa len pozerali...
A to by bolo asi tak všetko čo sa týka tohto Myslím, že na 15 rokov slušné..
Síce som bez peňazí, ale nejaké to euro som už na dobrú vec prispel.
Dnes som chcel ísť darovať aj krv, len som bol na to príliš lenivý, musel by som 30 km cestovať a vymyslel som si na to kopec iných výhovoriek... tú krv ale v blízkej dobe darovať pôjdem.
A ešte mi napadlo, že som dala peniaze tete bez ruky, pomohla som slepej tete so psom vystúpiť z busu a robila som na Mikuláša zbierku pre hodinu deťom a iné drobnosti snažím sa
jasne, bola som napriklad na charitativnom behu Beh pre zivot co islo na boj proti rakovine a casto prispievam na taketo zbierku a ked je den narcisov alebo den nezabudiet a dalsich takychto veci rada sa tiez pripojim, dobre skutky treba robit, aj ked nie len penazne ale pomahat celkovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a ak máš nejaké problémy so svojím egom, keď nedokážeš aspoň so štipkou objektivity hodnotit iných, navštív odborníka
ved ty si ohodnotila mna, ze ja som to zle napisal, ze chyba je vo mne... ja som len vo vzajomnom hodnoteni pokracoval
noo to beriem, že máš na to taký názor, že mu tie prachy dáš... ale môj názor je taký, že to nie je najlepšie, tak preto som to dal do nadpisu, lebo tá anketa je pre mňa a chcel som upresniť moju otázku..
ospravedlnujem sa, ak som posobil, ako keby som robil so seba boha, boh nie som.. zrejme som to nestastne sformuloval
a o čuči nebola reč.. tak neviem čo začínaš s čučom... hav hav
lebo je (teoreticky) možné, že alkoholik nie je a peniaze neprepije
a bezďák nie je človek? tretina sú blázni a tretine na*** na hlavu celý svet
zvyšok je diskutabilný..............ale aj tak sú to ľudia
ďalej som s ocinom dala prvú pomoc bezdomovcovi, ktorý dostal záchvat epileptický a všetci okolo sa len pozerali...
A to by bolo asi tak všetko čo sa týka tohto Myslím, že na 15 rokov slušné..
Dnes som chcel ísť darovať aj krv, len som bol na to príliš lenivý, musel by som 30 km cestovať a vymyslel som si na to kopec iných výhovoriek... tú krv ale v blízkej dobe darovať pôjdem.
uz som to tu chcela rozpisat podobne
a bude aj nabudúce!
Kiež to pri tých "neziskových" agentúrach neviem ...