inak vcera som sa bavil s jednym asi 45 rocnym takym odbornikom na kozene kabaty a povedal ze toto je jeden z najvacsich skvostov a luxusov ake si mozes dopriat (teda vizualne)
@3@elkiller - že je niekto ´odborník´ ešte neznamená, že jeho názor je alfou a omegou dobrého vkusu... ergo čo sa vkusu týka, je to asi tak, ako s hudbou - 100 ľudí / 100 chutí...
@3@12 načo sa teda vlastne pýtaš, keď máš už od odborníka na kabáty potvrdené, že je to najväčší skvost? už si len rozmyslieť, či si kurevsky dozretý a môžeš ísť na to
čo ja viem... mne sa nepáči lesklá koža. A vôbec, akákoľvek koža, ktorá nie je umelá. Rozumej - ja chodím iba v koženke. Takéto veci (pokiaľ teda je to pravá koža, ja to neviem posúdiť iba na pohľad) nepodporujem.
Ale hlavne tá kombinácia tej hnedej a lesklého povrchu vo mne vyvolala všelijaké asociácie. A nech by som bola akokoľvek dozretá slivka na strome, stále by to vo mne vyvolávalo rovnaké asociácie, pretože to má presne taký odtieň.
chcelo by to iného modela...resp. modelku lebo na chlapoch sa mi to nepáči. ale samotný kabát nie je nejaký hrozný. odhliadnuc od toho, že to bude asi pravá koža čo je hnus
Kozenky su nekvalitne, v zime tuhnu a praskaju, olupuju sa cidokonca trhaju a p. . . . preto odpad. Ale napr. aj lakovana koza praska a casom tiez vyzera zle. A koza je dobry material ale treba sa on starat. Najhorsie vyzera bravcova. A ano koza moze zacat pachnut (ked zmokne, ked je prepotena ale stava sa ze pachne aj ked je to leziak zo skladu). Ak je zle skladovana (pot, vlhkost) chyti lahko plesne.
Ked uz tak . . . biela, mozno na niektorych miestach patina, kvalitne kovove gombiky napr. strieborneho vzhladu, kvalitne sitie a koza, samozrejme. A futro nejakeho prirodneho a leskleho materialu nie prilis tmavej farby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@mielikki tak robia ho aj v ciernej farbe , ja chcem ten v ciernej ale presne tento styl..
Ale hlavne tá kombinácia tej hnedej a lesklého povrchu vo mne vyvolala všelijaké asociácie. A nech by som bola akokoľvek dozretá slivka na strome, stále by to vo mne vyvolávalo rovnaké asociácie, pretože to má presne taký odtieň.
Odhliadnuc od toho, že neuznávam koženky z pravej kože, aj tak podľa mňa vyzerá dobre, aj na ňom.