Tento rok nebola v lete miss birdz a bola som tomu vcelku rada, vždy sa okolo toho strhlo masové šialenstvo A takto jednorázovo s tým príde niekto asi raz za dva mesiace...
Suhlasim si @vsetkynikyobsadenedoboha ! @nathalicatko je najkrajsia zena aku poznam! Nepotrebuje gram makeupu a som z nej natvrdo a ked sa namaluje a nahodi do siat skapinam od chticu.
@turgon a prečo by mal byť preboha zženštilý? .. každé dievča rado ohodnotí sympatických chalanov, a nie len na základe výzoru ale aj vyžarovania.. ešte mi to príde normálnejšie ako keď sa pozeráte vy na nás často obscénne. A my s kamoškami hodnotíme chalanov bežne niekde vonku .. a je to normálne, ľudské, prirodzené, nepredstavuj si to ako promenádu v plavkách!!!
@sisinka291 Však aj mi chalani nehodnotíme holku len podľa výzoru Teda aspoň sa o to snažíme . Ježiži až ma naplo taká promenáda , a inak neviem kto dneska ešte nosí plavky, ja nosím na kupku bermudy a nedám na ne dopustiť
@turgon ale výzor je na prvom mieste väčšinou .. vravím, že si si to nemal predstavovať .. napríklad môj otec nosí ešte staré dobré slipové a čo aspoň ho opáli ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@sugy1 a @antifunebracka to majú vo svojich blogoch
čím zdravím všetky fanynky
ale zase?
chlapci...pili ste viac, ako je únosné?
a: prečo nie? zas by som súťažila s nejakou odveci fotkou a umiestnila sa v prvej dvadsiatke