@Radiophonic ja si myslim,ze ty uz D.N.A. typickeho a spravneho birdzaka davno splnas aj bez polonahej fotky Ja si zatial nedam ziadnu,lebo ja som z marsu a to by ste sa zlakli tu vsetci
Romanko, si sa pred chvíľkou vyjadril, že som akýsi útlocitný a že si všetko beriem k srdcu. Ale teraz som naozaj na teba nemyslel, aj keď na teba myslievam často, pretože ty máš v albume, ktorý mám podrobne preštudovaný, celkom cudné fotky, na ktorých ti vlastne ani bradavky nevidieť. Si slušný chlapec.
to je jedno či tu maju alebo nemaju ( máš ,nemáš ) polonahé fotky, také fotky majú užívatelia vašade...tuto..pokec...FB..BooM...a sú rovnako oybčajný ako ostatný
Keď si tu začal chodiť zdal si sa mi vpohode... No začínaš zakladať čím ďalej tým pofidérnejšie diskusie... Buď si taký cvok naozaj, alebo sa tu len silou-mocou potrebuješ zviditeľniť...
@radiophonic Aj ja si myslim, ze Ti ucet administrator este zatial nezrusi, aj bez polonahej fotky. Ja neviem, ci mam vobec nejaku svoju fotku v albume a este furt som tu a nevyhadzuju ma .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nadľudsky dokonalý birdzák?
Romanko, si sa pred chvíľkou vyjadril, že som akýsi útlocitný a že si všetko beriem k srdcu. Ale teraz som naozaj na teba nemyslel, aj keď na teba myslievam často, pretože ty máš v albume, ktorý mám podrobne preštudovaný, celkom cudné fotky, na ktorých ti vlastne ani bradavky nevidieť. Si slušný chlapec.
@Depropex
Ver tomu, že mne preskakuje už celé desaťročia. A som zhrozený. Ty nemáš ani jednu polonahú fotku? Veď ty sa musíš napraviť!
@Harleystorm
Ja Marťanov obdivujem. Sú takí iní.
ale ako avatar polonahú fotku mám... som vďaka tomu dokonalý birdzák?
btw. fakticky to tak s tými fotkami nie je... to len deti niektoré si tu také veci dávajú... odfotené o zrkadlo, polonahé... ah jaj...
Každopádne, nejaká fotka nemení charakter osobnosti, ale naň poukazuje a to výrazným spôsobom...,
to je jedno či tu maju alebo nemaju ( máš ,nemáš ) polonahé fotky, také fotky majú užívatelia vašade...tuto..pokec...FB..BooM...a sú rovnako oybčajný ako ostatný
a je to každého vec
@radiophonic Aj ja si myslim, ze Ti ucet administrator este zatial nezrusi, aj bez polonahej fotky. Ja neviem, ci mam vobec nejaku svoju fotku v albume a este furt som tu a nevyhadzuju ma .