heh no dnes uz to robia aj male deti takze to nebude moc aktualna tema no ale co na tom ved to nie je nic neskodne na to clovek nemusi byt pripraveny ono sa to stane
Laura, to si uplne presne vystihla moju situaciu Sice este neviem, ci to bude pokracovat do dlhsieho vztahu, ale dufam ze ano... Ale ja dufam, ze ten spravny okamih proste vycitim...
ked som mal prvé stretko s mojou láskou tak som si plánoval že budem sam sebou,ale žiadne unahlene veci proste romantika a taaak..ale ked som ju uvidel nedalo sa brzdit..
kazdý tu filozofuje co má ako robit a nenechá to na toho kto ho má viesť. na Boha. on nás stvoril dobrých. ked ostaneme v jeho láske, pozehná nám a vsetko bude dobré.nemaj obavy. zevraj ked sa nieco riadne plánuje, tak to aj tak nevyjde. nechaj to plynúť.
No ja to už mam zase sebou davno,len som chcela vedieť, aky vy mate nazor a či nebolo odo mna hlupe,ak som radšej chvilku počkala
a Ondy1985 ja by osm ti dala taku radu,nikdy sa nesnaž pobozkať dievča chvilku pred odchodom,bo to môže dopadnuť aj zle, bo nieje čas na vysvetlovanie ak sa stane niečo neočakavane.
čiže radšej skor ako na poslednu chvilu, ak ked je ťažké sa odhodlat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
preto nič neplanuj itak všetko pride samo..
a Ondy1985 ja by osm ti dala taku radu,nikdy sa nesnaž pobozkať dievča chvilku pred odchodom,bo to môže dopadnuť aj zle, bo nieje čas na vysvetlovanie ak sa stane niečo neočakavane.
čiže radšej skor ako na poslednu chvilu, ak ked je ťažké sa odhodlat