V noci sa potim jedine cez leto ked su najväcsie horucavy, ale inak cez sk. rok v tom (v mojom pripade) nevidim kedze vstavam uz aj bez toho dost skoro a ked uz tak tak sa osprchujem hned ked pridem zo skoly a potom vecer
Ak sa da tak rano aj vecer ked mas v praci sprchy tak aj cez pracovnu dobu vsetcia mame radi cistych a navonanych kolegov samozrejme sprcha by mala byt aj pred aj po sexe a po kazdom cisle. Nigdo nema rad ked naklada peknu holku od zadu do picky a vyruti sa nanho ponozkovo rybaci smrad.
no ti co spominaju 3 4x za den no tak ti musia riadne smrdiet alebo sa potit co moze byt ked ma niekto problem so srdcom . rano, vecer ale zalezi fakt od okolnosti, pretoze cez leto staci len pokocit pred domom a mozem rovno zaliezt do vane. Ale ked clovek nevykonava ziadnu namahu a hlavne cez zimu tak staci 2x za den.
ked sa vratim z prace
alebo vsak podla okolnosti nemam presny cas dani kedy sa musim sprchovaf vsak viem kedy tO potrebujem
ale na birdzi je normalka ze pokial sa clovek nesprchuje v ten isty cas ako niekto iny pripadne nepouzije ten isty sprchac a mydlo a teplotu vody tak je to smradlave prasa
ja osobne si neviem predstavit ísť do postele bez sprchy .... zato ranná sprcha nie je to moje, čo by som vyhladávala, a vlastne pokial nie su nejake tropické noci tak ani nie je potrebná
ale vela ludí nedá na rannu sprchu dopustit, tak som chcela vediet, ako su na tom birdzáci
ale co ma zaskocilo - to vazne sa standardne kazdý den niektorí sprchujete aj 3-4 krát ???
Nikdy som nechapala sprchovanie sa rano. Wat to okrem dobreho pocitu nema pointu (rovnako ako sa potime v noci sa potime po cely den, sa snad nebudem sprchovat styri krat za den skrz to, to mi pride az zdraviu skodlive)
Ak idem niekde skoro ráno, tak sa osprchujem večer, ak teda nestanem v predstihu, lebo sa mi dosť často stávalo, že som bol po ranných sprchách často chorý. Ak nie, alebo idem niekde neskôr tak aj ráno aj večer...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
smradi zasrani
alebo vsak podla okolnosti nemam presny cas dani kedy sa musim sprchovaf vsak viem kedy tO potrebujem
ale na birdzi je normalka ze pokial sa clovek nesprchuje v ten isty cas ako niekto iny pripadne nepouzije ten isty sprchac a mydlo a teplotu vody tak je to smradlave prasa
ja osobne si neviem predstavit ísť do postele bez sprchy .... zato ranná sprcha nie je to moje, čo by som vyhladávala, a vlastne pokial nie su nejake tropické noci tak ani nie je potrebná
ale vela ludí nedá na rannu sprchu dopustit, tak som chcela vediet, ako su na tom birdzáci
ale co ma zaskocilo - to vazne sa standardne kazdý den niektorí sprchujete aj 3-4 krát ???
Ak idem niekde skoro ráno, tak sa osprchujem večer, ak teda nestanem v predstihu, lebo sa mi dosť často stávalo, že som bol po ranných sprchách často chorý. Ak nie, alebo idem niekde neskôr tak aj ráno aj večer...