Idem do sprchy, zapnem sprchu, nastavím si optimálnu teplotu vody a celý sa v nej oplachujem, nasledne položím ružicu tak aby nešpliechala von a ani na mňa (na zem vane šlapnem na ňu, medzi kolená, príp. rôzne podobnè spôsoby tak či tak voda bude všade), namydlím sa celý resp. v 2 etapách, a spláchnem to. A ešte sa stále špliecham prúdom horúcej vody..
Vodu pred mydlením nevypínam nakoľko som mal zlé skúsenosti vždy keď som vypol a potom znovu zapol som buď musel štelovať znovu správnu teplotu alebo zrazu bola moc horúca či studená
normalne pridem do susedov.. teta mozem sa u vas osprchovat? uz mesiac idem cez madarsko balkanskou cestou a uz ma to vobec nebavi..! naposledy som sa kupala v stredozemnom mori ale tak chladno je vonka a vsetko. teta ma pusti, ja sa osprchujem a idem dalej
asi desat minut stojim vo sprche a pustam si najviac najviac horucu vodu, potom nachvilu zastavim, namydlim sa a zas desat minut necham pustat na seba horucu vodu
Osprchujem sa, zastavím vodu, ošampónujem, osprchogelujem sa (čo toto za slovo ) a znova opláchnem + si ešte vychutnávam prúd teplej vody, ale snažím sa nemíňať moc vody
osprchujem, zastavím, mrznem, namydlím, znovu mrznem, oplachnem horucou vodou a potom ešte vrelšiu pustím na seba..po kupeli mam extremne vydráždenu stiahnutu pokožku neviem či je to prijemne alebo nie, ale skor nie
@sianagirl245 ja ze potrebuje návod vieš ľudia sú rôzny
Poznám holku, čo až 28 ročná zistila, źe si môže umývať hlavu šampónom aj keď je celá v sprche dovtedy si umývala tak hlavu, že šampón sa nemohol dotknúť žiadnej časti jej tela lebo vraj, šampón je na vlasy neviem čo si myslela, že ak jej stečie trochu šampónu s vodou po tele tak jej narastú tam vlasy alebo čo
@rocafella nie neboj viem ako sa sprchovať len ma to dnes napadlo pri sprchovaní a spomenul som si na birdzákov (neviem prečo 0_0 ) , tak že reku spýtam sa takú blbosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Vodu pred mydlením nevypínam nakoľko som mal zlé skúsenosti vždy keď som vypol a potom znovu zapol som buď musel štelovať znovu správnu teplotu alebo zrazu bola moc horúca či studená
Poznám holku, čo až 28 ročná zistila, źe si môže umývať hlavu šampónom aj keď je celá v sprche dovtedy si umývala tak hlavu, že šampón sa nemohol dotknúť žiadnej časti jej tela lebo vraj, šampón je na vlasy neviem čo si myslela, že ak jej stečie trochu šampónu s vodou po tele tak jej narastú tam vlasy alebo čo
Vyzerie jej pokozku ako kyselina
no
ale inak ja ani neviem, kedy-ako .. normálne sa nesprchujem...