Sprchujem sa nahý a prezliekam sa podľa toho či a kto tam pri mne je. Keď som v šatni sám, alebo sú tam nahý aj iný tak aj ja sa prezliekam nahý, ale keď tam prídu teký 10 ročný chlapci tak si dám radšej na seba uterák, leb minule som som sa prezliekal nahý otočený k ním a tí sa pozerali na mojo vtaka a mali čo robiť aby sa nezačali smiať, len sa tak dusili.
Pri prezliekani som sa vždy schoval do uteráka až kým sa mi ráz nestal trapas, že mi spod uteraka videli všetci v šatni vtaka. Dnes som bol na plavarni a prvykrát som sa prezliekal nahý keď som prišiel tak som sa ešte otočil k stene a v sprche som sa tiež sprchoval nahý a aj nahý som prešiel do šatni zopar chalanov sa na mňa čudne pozeralo hlavne mi čumeli medzi nohy ale prežil som to.
Ja nemam problem sa osprchovať nahý či ma dakto uvidí alebo nie je mi to uplne jedno.. Nemám sa začo hambiť a nezáleží na tom či su tam chalani alebo baby.. Keď niečo uvidia tak uvidia ale neurmiem z toho robíte z toho vedu ako keby ste mali umrieť nahota nieje smrtelná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Rád by som ťa videl nahú. Čo ty nato.
Ahoj s kadiaľ si pridal by som sa rád k tebe pod sprchu na kúpalisku.