Mam Avril Lavigne-Black Star a od Yves Saint Laurent- Young sexy lovely alebo take cosi a adidas modrá,ružová ale aj oranžová je pekné tá sa ale iba kradne podobne ako ostatny zjavne a mama ma jedno Shiseido ci ako sa to píše a aj tá je celkom pekné ale moc nepoužívam. a spreje? rexony kadejake dove nivea to tak rôzne aj adidas
Vonavky moc nepouzivam, mam nejaku Hugo Boss ale co je to zac netusim. No a spreje tu mam vseliake. Momentalne pouzivam Old Spice Kilimanjaro. A dost casto pouzivam aj Old Spice Lagoon (aj sprchovy), ci Fa (sport, for men). A mam tu aj tie kokotiny pod pazuchy, ale to ani nepouzivam.
Christina Aguilera... úžasná vôňa, nedám na ňu dopustit. A ešte Miss Sixty - Elixir. Bvlgari je super, Euphoria od Calvina Kleina a Intense - Hugo Boss.
vonavku pouzivam DeMARCO a pak spreje najcastejsie Old Spice , Adidas and AXE a pak este Rexonu. a coze sa nevies rozhnut co si mas za sprej zariesit ?? kup si co sa ti paci a je to !!!
adidas natural vitality. nie je to nijaka draha, ale mne vonia, je lahka, hodi sa mi a mam ju rada. ked ju miniem, bud si dam nejaku inu adidas alebo este vyskusam moschino, ktore sa mi pacilo na nejakom testeri.
@Kurope Aj, Kurtova priateľka napísala na stenu, že vonia ako Teen Spirit. Netuším, či to ešte existuje. Ale videl som reklamu na to v jednom dokumente...
čo chytím to použijem ale prevažne len deo a aniperspiranty, mne to voňavkovanie nepripadá nejak... hmm... dôležité? ale vála sa mi tu nejaký čierny adidas, nejaké axe, nivea a rexona a možno už ani nevála inak som adidas asi najdlhšie používal z neho mám aj štúdiu spravenú, lebo niektoré sú nakokot, niektoré sú menej nakokot a niektoré sú super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
alebo dolce&gabana.
a chystám sa na burberry.
a potom mam aku ze Kiss of Love ale tu moc nepouzivam.. aa paci sa mi Naomi Campbell At night =D a pravidelne kradnem mame Moschino Funny =D=D=D=D=D
dezodorant: Adidas ?? a hugo boss