Množstvo ľudí k tebe upína svoje nádeje, a ty máš dostatočnú kapacitu na to, aby si všetkým tým ľuďom okolo seba pomohla a pomocou niekoľkých slovíčok im ukázala správny smer. "Kde je život, tam je nádej!"
Fiona!
Si ochotná a neprestajne dokážeš poslúžiť dobrou radou. V živote si už dokázala načerpať dostatočné skúsenosti, ktoré využívaš na pomoc ľuďom v tvojom okolí.
Tvoje hipisácke meno by bolo
Meadow!
Máš sklony k melanchólii, ktoré však zriedkakedy prejavíš navonok. Pod tvojim vonkajškom sa skrýva zádumčivá a samotárska bytosť....ale nejako to nesedí na mna
Fiona!
Si ochotná a neprestajne dokážeš poslúžiť dobrou radou. V živote si už dokázala načerpať dostatočné skúsenosti, ktoré využívaš na pomoc ľuďom v tvojom okolí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Keď ťa ľudia zbadajú, pomyslia si, že z nebies zostúpil samotný anjel. Si príjemná a neuveriteľne milujúca a do ľudských sŕdc vždy vnášaš svetlo.
Keď ťa ľudia zbadajú, pomyslia si, že z nebies zostúpil samotný anjel. Si príjemná a neuveriteľne milujúca a do ľudských sŕdc vždy vnášaš svetlo.
já ti nevím, karle
mal som si vybrať klinčeky
Si neuveriteľne milá, a púhym čarovným úsmevom dokážeš roztápať ľudské srdcia. Podobne ako vzácnej kvetinke, ani tebe by nikto nemal ubližovať.
Si osoba milujúca mier a najradšej sa sporom vyhýbaš. Vždy veríš v dobro v ľuďoch!
:happy:
Si dôveryhodná a absolútne spoľahlivá osoba. Nikdy sa nezmieniš o zverených tajomstvách, dokážeš si všetky nechať pre seba
Si silná ako lev! Túto duševnú a fyzickú silu využívaš výlučne len v prospech dobra a tak ochraňuješ svojich najbližších a najmilších.
Si bojovník a nikdy to nevzdáš! Považuješ za dôležité kráčať za svojimi cieľmi a dokážeš sa presadiť. Si vzorom pre mnohých ľudí.
Máš spirituálnu energiu. Preto máš danosť nazerať do ľudských duší a vidieť ich skutočné pocity. Jednoducho dokážeš každého prekuknúť.
Máš sklony k melanchólii, ktoré však zriedkakedy prejavíš navonok. Pod tvojim vonkajškom sa skrýva zádumčivá a samotárska bytosť.
Ale keď som si to robila na mobile, pričom som dala identické odpovede, vyšlo mi iné meno, to bude dáka blbosť
Množstvo ľudí k tebe upína svoje nádeje, a ty máš dostatočnú kapacitu na to, aby si všetkým tým ľuďom okolo seba pomohla a pomocou niekoľkých slovíčok im ukázala správny smer. "Kde je život, tam je nádej!"
Si neuveriteľne milá, a púhym čarovným úsmevom dokážeš roztápať ľudské srdcia. Podobne ako vzácnej kvetinke, ani tebe by nikto nemal ubližovať.
Ako kačka Dejzi
Si plná pôvabu a ľúbezná ako princezná. Keď kráčaš po ulici, ľudia sa za tebou obracajú.
lol
Kedykoľvek ťa niekto vidí, stále máš na tvári úsmev. Považuješ za dôležité k ľuďom vždy pristupovať pozitívnym spôsobom.
Naozaj pravdivé
Aj moje.
"Kde je život, tam je nádej!"
@21
Si skutočný dar z nebies a vnášaš radosť do života všetkých tvojich známych. Tvoja veselá povaha rozosieva lásku a priateľstvo a spája ľudí.
Si bojovník a nikdy to nevzdáš! Považuješ za dôležité kráčať za svojimi cieľmi a dokážeš sa presadiť. Si vzorom pre mnohých ľudí.
Kedykoľvek ťa niekto vidí, stále máš na tvári úsmev. Považuješ za dôležité k ľuďom vždy pristupovať pozitívnym spôsobom.
Meadow!
Máš sklony k melanchólii, ktoré však zriedkakedy prejavíš navonok. Pod tvojim vonkajškom sa skrýva zádumčivá a samotárska bytosť....ale nejako to nesedí na mna