@19 Co si o tom pomysliet? 14tka sa stazuje ze sa do nej niekto stara... Keby vysvetlila aspon preco, kto, kvoli comu, ale zda sa ze to bol zase len vykrik do tmy, kedy vyvin tela predbehol znacne vyvin dusevny.
@zimuSka.. to ia ti neviem povedať či ie moc sLadký pretože mne chutí všetko čo je od normál po extrémne sladké takže podla xuti ..pomarančovou.. muselo ot byť zaujímavé
mno urcite to odporucaju na dietu ale kup si 100%tny a ried ho obycajnou mineralkou... vraj to pomaha a zazenie hlad... mno neviem, ja ho pijem uz asi mesiac a neschudla som
@majlos a počuj ujo.. ty si po mne vyštartoval hned,bez toho aby si sa niečo opýtal... ked sa vám tu nepáči tak si prepnite iné fórum myslím že je ich tu doSť.. a nestrácajte teda čas so 14kami ktoré nevedia čo sO Sebou.. prepáčte že sme mladý a máme problémy mladých a prepáčte že vy ste mladý neboli
@41 ked ja som mal tvoje roky mal som tiez svoje "problemy", ak sa to tak da nazvat, ale vies aky bol rozdiel? nesedel som denne 8 hodin za netom a nevyzalovaval som sa na forach jak je cely svet a vsetci proti mne. Ja mam stastie ze som este z tej generacie co ju internet strajchol len jemne, ale vy detiska, co od 13tich surfujete a neviete co so sebou, tazke to veru budete mat...
syr v tube? to co je? akoze napr. ako paradajkova polievka v tube od zubnej pasty, ktoru jedia kozmonauti?? asi som nieco prespala, kym som bola obedovat
pikantne je super! minule som mala pizzu s feferonkami a vobec to nestipalo tak koamoska, ze ukaz ochutnam a zobrala jednu feferonku... potom nasledovala sprska nadavok
nevychodim ale nevadiii aj tak som sa aj doteraz trapila nad svojou postavou a aj po tom jednou vrecku cukrikov sa budem trapit, takze sa nic nezmeni, len ze pridem o nejakych 20 korun
aj do mna sa kazdy stara,kamosi chapem,to je v poho ale cela rodina sa do mna stara,kazdy sa pyta kde idem a ked poviem von tak s kym kde a poviem s kamaratom tak vsetci teraz ci mam nejakeho chalana a bla-bla-bla......
Aj doteraz si sa trápila, tak sa budeš trápiť ešte viac?
Ale to len na margo formy akou to bolo povedané, inak som za to (zatiaľ kým mi to nezačne škodiť , aby človek zožral čo vidí a športoval, určite lepšie ako držať diétu ...
@tunidlo to som myslela tak, ze ked som sa pre postawu trapila doteraz, tak sa budem trapit aj po tom vrecku cukrikow proste sa to u mna nezmeni a snad nepriberiem z 1 vrecka nejakych 10 kil
ia milujem ludí č osa kotúlajú..ale ked sa ti tie cukríky budú páčït tak ta aj tak budme milovat,ale ked sa budes,kotulat tak ta budemm ilowat najviac na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
rýpať majú v tendencii len blízki
Ďaľší človek zo "sprostej spoločnosti", ktorý škatuľkuje úplne na prvý pohľad, predpokladám, že v tomto prípade bezdôvodne ...
btw. nefunguje to
Inak taka polska znacka, neviem aka, ta nie je dobra hnusne dzusy robia
Kto vymyslel grepy?
predsa niekto krepý ...
vivat nowy targ
V tomto dávam za pravdu, téma je blbá, keďže nie je nič ozrejmené ...
Ale práve preto nemôžeš vyrieknuť nič o danej osobe, keďže o nej nič nevieš ...
Fuj, to je cukor + nejaký kentus a celé zafarbené na hnedo ...
To si radšej budem cmúľať kockový cukor
Radšej čistú vodu ako riedený džús ...
bambino a pod. ...
Doma ho ale moc nejem, ja radšej parenicu, mozarellu, oštiepky a pod.
Ale mohlo by to mať nejaký uzáver ako napr. zubná pasta či čo, aby sa to dalo aj zavrieť a dojesť neskôr ...
@78 ale naozaj ..toto je fesT vela a je to geniálne ..len u nás sa to ťažko zháňa
@90 pekné od teba
No mne toto moc logické nepríde ...
Aj doteraz si sa trápila, tak sa budeš trápiť ešte viac?
Ale to len na margo formy akou to bolo povedané, inak som za to (zatiaľ kým mi to nezačne škodiť , aby človek zožral čo vidí a športoval, určite lepšie ako držať diétu ...
No ale keď budeš jesť denne aj to jedno vrecko tak áno ...
Toto je prílišné zanedbávanie maličkostí a to sa nevypláca