Ja som si to nikdy na žiadnu naživo nedovolil, ak teda ešte v skoršej mladosti som išiel do mesta ...skôr som ju chcel chrániť, aby sa jej nič nestalo alebo ju niekto obťažoval ...niekedy som sa ponúkol, že ju zavediem pred dom, aby nešla sama ...sem-tam išli, cenili si to, len teda škoda, že ďalej sme sa nestretli
Máš dve zdravé ruky mala si mu dat facku alebo mu vyliať do tváre drink alebo ho kopnúť medzi nohy inak by zdrhal... Alebo keby si mu povedala ze to nikoho nezaujíma co melie tak by išiel kade ľahšie.. Co ti bránilo mu to nevracat? Však keď on uráža tak urazaj aj!
Si mala viest este sprostejsie... Kto do teba kamenom, ty do neho dlazobnou kockou... Alebo mu proste povedat, ze je ti to neprijemne a poprosit ho aby prestal, mozno bol len pripiceny idiot a neuvedomoval si, ze sa tak spravat nema... Aj taki su, ktorym huba predbehne mozog, no...
@10 "by si sa predomnou ohla a by som ta oprel" alebo daco obdobne...alebo slavna fotka dievciny v leginnach a tricku ale bez podprrsenky "ta si o to pyta, inak by mala podprsenku"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Robil si zo mna srandu cely vecer , az take urazlive to bolo . Posmesny bol
(len ťa varujem)
zjavne uspesny