veď z anglicka do španielska aj pešo dojdeš (na mape je to taký kúsok
ale nie, vážne, dajú sa nájsť aj lacné lety, len otázne je, ČO je lacné. napr do londýna som našla najlacnejšiu spiatočnú za 3100 tuším... so všetkými poplatkami. celkom v pohode
ale inak som asi celkom dobre nepochopila... veď keď chceš eng->esp, čo to má čo dočinenia so slovenskom?
to mi nieco hovor o tych letenkach...letim do neapolu...po 1.musim letiet z viedne bo zo slovenska nic neleti...a po 2.letiskove poplatky ma vysli asi 2-krat tolko ako samotne letenka...
Cena ropy ma stupnut az o 30%. A lietadla nelietaju zrovna na vzduch ( teda nie len na vzduch ) je teda mozne, ze za letenku das 200 SK a nasledne si doplatis na letiskovych a palivovych poplatkoch dalsich par tisic ...
Nie je to o kapitalistickom Slovensku ... ropa hybe svetom vazeni !
no prečo? pretoze sa zvyšuju naklady, ceny a služby. Pomali prechádzame na euro a inflácia bude narastať. Slovensko zaostáva hlavne v kvalite služieb, kde bude po zavedení eura značne vyššie viditelný nárast cien. Uvidíme čo to bude robiť, dokonca roka, kedy bude mať skk koruna ešte volny pohyb. Zvyšovanie cien, nás teda neminie ani nemína, a este bude velké celosvetové boje o suroviny
btw spiatocna letenka do londyna od 4och litrov (teda zalezi kedy si ju zajednate)?
Co je na tom drahe? Urcite lepsie ako sa tlacit v nejakom shitnom autobuse dobrych 24 hodin (ak nie aj viac). A ta cena za bus zo slovenska do londyna tam aj naspat nieje o moc lacnejsia od tych 4och litrov.
14. Tenpatic, nie som si isty co myslis ze koruna bude mat volny pohyb. Ale 8. jula sa nastavi fixny konverzny kurz a ten sa pouzije k 1.1. 2008 ziadne ale nebude
Okrem toho Fico spominal, nieco o zmrazovani cien po prechode na euro, takze to este moze byt celkom zaujimave.
K zvysovaniu cien ale urcite dojde. Snad sa nasledne zvysia aj dochodky :/
15. Tak to je vyborne, s tym bicyklom na chrbte ti to pojde urcite vyborne
19: ak sa bude letecka doprava vyuzivat v takej miere ako autobusy, tak tie ceny leteniek naozaj pojdu dolu. Uz teraz su o dost lacnejsie nez par rokov dozadu, ked si nemohol dovolit letiet hocikto.
26. skor by som to tipoval na poriadnu vojnu a boje, v ktorych bude zapletené ako vzdy usa. Pokial pojde o ropu bude usa bojovať. Vela krajin nenavidi za tuto nenazranosť amikov a je možné ze fakt k tomu dojde.
Pred nedávnom som mal možnosť rozprávať sa z jednym arabom, ktory pochádza zo sudánu a je v iraku a saudskej arabii a hovoril ze strašne nenavidia američanov, a vadí im ze sa do všetkeho čo v ich krajine je montujú po všetkych strankach. Hovoril ze ta vojna je tam fakt na vlasku.
Hej vypadá to zvláštne, ale my vidíme len to čo vypustia média, nevidíme to čo je v pozadí, čo sa tam deje neustále.
Niečo zlé tuto zem este postihne...uf vobec sa na to neteším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale nie, vážne, dajú sa nájsť aj lacné lety, len otázne je, ČO je lacné. napr do londýna som našla najlacnejšiu spiatočnú za 3100 tuším... so všetkými poplatkami. celkom v pohode
ale inak som asi celkom dobre nepochopila... veď keď chceš eng->esp, čo to má čo dočinenia so slovenskom?
a aj s tymi leteckymi poplatkami-sa zvysili vsade,vratane slovenska
alebo choď stopom
Cena ropy ma stupnut az o 30%. A lietadla nelietaju zrovna na vzduch ( teda nie len na vzduch ) je teda mozne, ze za letenku das 200 SK a nasledne si doplatis na letiskovych a palivovych poplatkoch dalsich par tisic ...
Nie je to o kapitalistickom Slovensku ... ropa hybe svetom vazeni !
A semtam sa ti do toho moze pripliest malickost ako more a pobrezie
A okrem toho dakedy sa da kupit aj lacnejsie ale nie vzdy. iba ak je daky stastny den happy day ci ako sa to pise
Co je na tom drahe? Urcite lepsie ako sa tlacit v nejakom shitnom autobuse dobrych 24 hodin (ak nie aj viac). A ta cena za bus zo slovenska do londyna tam aj naspat nieje o moc lacnejsia od tych 4och litrov.
Okrem toho Fico spominal, nieco o zmrazovani cien po prechode na euro, takze to este moze byt celkom zaujimave.
K zvysovaniu cien ale urcite dojde. Snad sa nasledne zvysia aj dochodky :/
15. Tak to je vyborne, s tym bicyklom na chrbte ti to pojde urcite vyborne
bicYkli, - ked clovek velmi chce napise to opacne, sypem si popol na hlavu
cas rozhybat bicykle a MHD, decka
chcela som len poukazat na tie zlavy..
Pred nedávnom som mal možnosť rozprávať sa z jednym arabom, ktory pochádza zo sudánu a je v iraku a saudskej arabii a hovoril ze strašne nenavidia američanov, a vadí im ze sa do všetkeho čo v ich krajine je montujú po všetkych strankach. Hovoril ze ta vojna je tam fakt na vlasku.
Hej vypadá to zvláštne, ale my vidíme len to čo vypustia média, nevidíme to čo je v pozadí, čo sa tam deje neustále.
Niečo zlé tuto zem este postihne...uf vobec sa na to neteším
ale sak ok, hej, ja bezne chodim po celom slovensku na bicykli