@porygon ... lichôtka.. možno. Ale tak za čo mi to stojí ? Už sa mi stalo velakrát, že sa ma ludia vypytovali čo som to robila (a to iní mali moju fotku..) alebo ked si niekto dal moju fotku do mobilu a vyhlasoval čo všetko so mnou robí.. To nie je lichôtka, skôr mi je to trápne :/
@cocca-colla jedine riesenie je ze sa fotka bude podpisovat nejakym textikom napr. vlavo dole priesvitnym textom - nick majitela... i ked teoreticky aj to sa da oklamat tym, ze dakto to odstrihne z fotky (i ked myslim ze babenka co kradne fotky take zlozite operacie nezvlada).
Ak tu bude velky zaujem, moze BIRDZ vymysliet a dorobit ochranu do novych fotoalbumov, ze si clovek orazitkuje fotky svojim nickom... Alebo linkou na webku.
Co ja viem vlozil by sa tam maly text do rohu "Majitel fotky je cocca-colla.webka.sk" a sice by to dakto kradol, ale bol by tam kontakt na teba.
A minimalne clovek, ktory by si kukal tie fotky niekde (napr. na pokeci), tak by videl ze su falosne, kedze su podpisane roznymi nickami inymi....
@cocca-colla Ja som podobnu vec este nezazil. Ale neviem ci by mi to nejak extremne prekazalo. Ludia, ktorych poznam uveria mne a zvysok ma nezaujima.
@krutafunebracka Tak daleko to snad (urcite) nezajde. Poznas nejaky pripad, ked by niekto niekoho napadol kvoli Pokecu? Takych blaznov je prilis malo na to, aby nejaky z nich nabral odvahu urobit to.
a co presne by tam malo byt (dame to do rohu, sice sa to da odstrihnut z fotky, ked ju dakto zmensi, ale lepsie ako nic, a nebude to zas v strede spatit cez polku fotky)
uvazujem co je lepsie:
nick?
alebo co ja viem adresu webky?
cocca-colla.webka.sk
?
ma tam byt aj dake co ja viem, "majitel tejto fotky je ..."
dake take?
(automatizovane, ze by si clovek zaskrtol ci to chce davat alebo nechce davat na fotky)
@tomas Iba ak by sa to dalo aj zamietnuť. Ale bolo by to fajn (ak by to niekde nezavadzalo). A na azete sa NESMIE dávať ŽIADEN text do fotiek v profile (kreténi).
@tomas Podla mna by asi najlepsia bola ta adresa. To znamena, ze by bolo jasne, ze je to odniekial skopirovane, kedze nick sam o sebe nemusi byt pre nich prekazka.
aj na facebooku ti mozu zobrat identitu zoberu ti fotku meno, prizvisko a pisu si s ludmi ktorich ty poznas ale uplne blbosti, urazaju...a kedze to vyzera ze si to ty tak budes s kazdym pohadana a ani o tom nevies
za zneužitie cudzej fotky, zverejnenie proti tvojeh vôli by si ho mohla pokojne udať na polícii...na základe nicku na pokeci zistia IP adresu a podobné veci kde bol ten nick registrovaný-adresa a majú ho
mne sa raz kamos priznal, ze zneuzil moje fotky na pokeci, pekne ma nastval...chodil do sexzoznamky , odvtedy mu neverim...sice pekne, ze sa s tym priznal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Však napíš na kontakt.
Ak tu bude velky zaujem, moze BIRDZ vymysliet a dorobit ochranu do novych fotoalbumov, ze si clovek orazitkuje fotky svojim nickom... Alebo linkou na webku.
Co ja viem vlozil by sa tam maly text do rohu "Majitel fotky je cocca-colla.webka.sk" a sice by to dakto kradol, ale bol by tam kontakt na teba.
A minimalne clovek, ktory by si kukal tie fotky niekde (napr. na pokeci), tak by videl ze su falosne, kedze su podpisane roznymi nickami inymi....
Co vy na to?
Chceli by ste take?
@krutafunebracka Tak daleko to snad (urcite) nezajde. Poznas nejaky pripad, ked by niekto niekoho napadol kvoli Pokecu? Takych blaznov je prilis malo na to, aby nejaky z nich nabral odvahu urobit to.
a co presne by tam malo byt (dame to do rohu, sice sa to da odstrihnut z fotky, ked ju dakto zmensi, ale lepsie ako nic, a nebude to zas v strede spatit cez polku fotky)
uvazujem co je lepsie:
nick?
alebo co ja viem adresu webky?
cocca-colla.webka.sk
?
ma tam byt aj dake co ja viem, "majitel tejto fotky je ..."
dake take?
(automatizovane, ze by si clovek zaskrtol ci to chce davat alebo nechce davat na fotky)
Páčilo by sa mi asi to, že majiteľom fotky je.. a nick
Je to dlhšie a to mi príde také "bezpečnejšie"
Videla som aj také zabezpečenia, že link šiel skoro ako keby cez fotku, ale to by asi viacerým ľuďom prekážalo
A či automatizované alebo nie.. Asi skôr volitelné.. sto ľudí,sto chutí
Asi ten link "nick.webka.sk" je fajný.
ale...nič. radšej.
A to "orazitkovanie" fotky by bolo fajn
A okrem toho, ak sa do profilu nesmie dat fotka s textom, tak tym padom tieto fotky s textom na birdz budu chranene..
Samozrejme mam namysli maly textik niekde v rohu obrazku ziadne "obrovske cez celu fotku - to je trapne"
t.a.
Ako bolo už spomenuté, napíš adminovi, on ti povie aby si sa obrátila na políciu, alebo to spravý sám, zistí IPčku a dotyčný človek bude v píííí.
mne sa raz kamos priznal, ze zneuzil moje fotky na pokeci, pekne ma nastval...chodil do sexzoznamky , odvtedy mu neverim...sice pekne, ze sa s tym priznal
ludi na pokeci neriesit radej!