Kamarátka sa pýtala docenta a povedal že nie. Z každého musíš mať aspoň 40 bodov. Ja som mala 57 a 36 čo je 93b. a Ten čo má 40 a 40 dokopy 80b tak má šancu. Pekne si to pretrieďujú ...
Ja som mala 125, 64 z eko a 61 z angliny ale vela neporobilo, zalezi od toho aky si mala odbor ci to boli tie na ktore sa hlasili stovky ludi alebo tie kam len par.. Este sa to moze riadne pretriedit a pobrat aj takych co nespravili i ked pravda je taka, ze spu nema rebricek a tak sa momentalne nevie asi nikto zariadit. Treba pockat a skúsit...
ja som mala 129 - 58 z eko a 71 z nemčiny, ale veľmi málo ľudí malo nad 100 (hovorí sa, že nad 100 berú) tak budú asi brať aj pod 100 a na odvolanie potom možno máš nejakú šancu... ajkeď asi len minimálnu, no treba VERIŤ
NIe som trapna, ale bolo mi povedane z viacerych zdrojov ako to funguje na SPU ze nezalezi kolko mam bodov, pokial nemam kontakty tak sa nedostanem ani s plnym poctom...ale som prijata, takze aspon vidim ze fakulta je seriozna to by ma fakt nasralo keby ma nezobrali s takym vysledkom
no dost mozne ze som to prehnala, ale fakt som sa bala lebo ma niekolko ludi co sa dostalo na FEMKu strasilo ze nemam sancu, hej aj mna to prekvapilo, ze na SPU treba kontakty.. ale zle sme sa pochopili, ja som sa nechcela vyvysovat ani nic podobne, ten prispevok prvy mal byt ironickou narazkou na "korupciu", ale ako vravim, vzali ma bez problemov tak je to okej len si nemusela hned na mna vyskocit
@miselka16 ako fajn beriem, neviem ako je to s korupciou na SPU, ale som presvedcena, ze tam nikto nechce nasledovat spominaneho pana rektora z BA, tak keby sa to aj dialo, tak urcite nie takym okatym sposobom, BTW a na ktory odbor ta to zobrali ?
na obchodne podnikanie ale veci sa trochu zmenili, lebo ma prijali aj na europske studia na UK, tak po dlhom dlhom zvazovani som sa rozhodla pre europske studia. Snad to bolo dobre rozhodnutie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
NIe som trapna, ale bolo mi povedane z viacerych zdrojov ako to funguje na SPU ze nezalezi kolko mam bodov, pokial nemam kontakty tak sa nedostanem ani s plnym poctom...ale som prijata, takze aspon vidim ze fakulta je seriozna to by ma fakt nasralo keby ma nezobrali s takym vysledkom
no dost mozne ze som to prehnala, ale fakt som sa bala lebo ma niekolko ludi co sa dostalo na FEMKu strasilo ze nemam sancu, hej aj mna to prekvapilo, ze na SPU treba kontakty.. ale zle sme sa pochopili, ja som sa nechcela vyvysovat ani nic podobne, ten prispevok prvy mal byt ironickou narazkou na "korupciu", ale ako vravim, vzali ma bez problemov tak je to okej len si nemusela hned na mna vyskocit
na obchodne podnikanie ale veci sa trochu zmenili, lebo ma prijali aj na europske studia na UK, tak po dlhom dlhom zvazovani som sa rozhodla pre europske studia. Snad to bolo dobre rozhodnutie