Čo si vybrať/Čo by ste si vybrali v cene cca 3000-6000Kč?
Velmo ma lákajú Powerbeats2. Z "lepších" značiek ma lákajú hlavne Klipsch, ale v úplnej podstate, keď dáte porovnateľné prachy za menej prestížnu značku často dostanete omnoho viac.
@poke ja som ich mal prave v obchode myslim ze tu boli za 11€ ale bal som sa ze budu prebassovane, mam za 9€ panasonic s rozpatim 10Hz - 20kH, zatial co beats mali 20 Hz - 20kHz
Pioneer vyrábajú tiež dobré veci s veľmi dobrými parametrami a nie sú drahé (dobrý pomer cena kvalita) a najviac sa mi páči že nepridávajú ani moc basy ani výšky proste sa snažia neskreslovať zvuk. Ale určite nekupovat u nich lowend. Ja som si od nich kúpil dvoje slúchadlá jedny bluetooth a jedny veľké káblové tie boli lacnejšie ale sú vačšie a majú o chlp lepší zvuk ale zase tie sú na doma von by som s takými ozrutami nešiel.
Te bluetooth majú tiež dobrý zvuk a majú v sebe zabudovaný zosilovač takže aj tichý vstup dokážu zosilniť ale čo mi na nich vadí je že tlačia na uši aj keď potom dokonale izolujú zvuk. Mohla by pri tebe preletieť aj stíhačka a keď si ich dáš na uši nebude ťa nič rušiť.
Ale špunty by som si nekúpil od žiadneho výrobco ako sa dá do takej malej krabičky napchať kvalitná membrána? Zázraky sa robiť nedajú.
Zo spomenutých značiek len Sennheiser. Inak by som na tvojom mieste za 200 eur určite kúpil headphones. Cena špuntových slúchadiel v rámci štúdiovej kvality sa pohybuje okolo 100 eur. Ak by som bol na tvojom mieste rozhodoval by som sa medzi Final Audio E3000 alebo E4000. Pokiaľ by som mal rád svoj budget Tin T3. Určite by som sa dištancoval od všetkých (meme) značiek čo si uviedol hore.
@poke to nehovorim ja mam aj jbl reprak uz asi tri roky a spokojny fici vsetko len sluchadiel som sa bal ze to bude moc bassove mam rad bassy ale najlepsie je to vyvazene tieto stuple co mam su extra lacne ale maju dost rozpatie frekvencii cize aj zneju dobre
@xxar3s No páveže u mňa prekvapivo špunty boli zatiaľ najlepšie lamax, aj keď cenovo je to nikde tesne nad dnom.
A to ma na nich sere @poke , že vlastne nemajú takmer žiadne basy. Dlho som si ich hýčkal a nadával na lamax a nakoniec lamax dávali o dosť lepší zvuk.
@erixa skullcandy mám cez uši a sú skvelé, majú aj pevnú kostru, zvuk vie ísť do veľkej hlasitosti a stále je čistý, nedávno som musel dokonca oprat "uši" a materiál to v pohode zvládol (aj keď pri tej hlasitosti je skor problém s odhlučnením mňa od okolia), ale stejnak si nie som celkom istý, či tie štuple ich zvládnu aspoň z vačšej miery to isté
@exomor No ja chcem práveže už niečo drahšie ale s dobrým pomerom parametrov. Na beats pocujem chvalu vo svojej kategorii, o JBL viem ze su najsilnejsi hrac v tej spodnej kategorii a v nizsom priemere, ale nezazil som este cloveka co by za mnou prisiel ako za predajcom, ze ma 5000kč a chcel by špunty JBL za tie peniaze. Panasonic neviem... Strašne slabé konštrukcie. Zvuk je viac-menej spolahlivý, ale tá kazivosť, najvyššia na sluchátkach -phillips/panasonic/koss. Je ale zasa rozdiel čo ponúkajú vo vyšších kategóriách aj keď ich typické "skvosty" som tam tiež už našiel...
@karlotiskot lamax som neskusil nemozemhodnotit ale myslim ze tu na birdze ti kazdy poradi len svoju favourite znacku lebo kupit si 20 sluchatok a vsetky vyskusat to je nad moznosti priemerneho birdzaka. ja by som si to mozno mohol dovolit ale nie som natolko prepaty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Velmo ma lákajú Powerbeats2. Z "lepších" značiek ma lákajú hlavne Klipsch, ale v úplnej podstate, keď dáte porovnateľné prachy za menej prestížnu značku často dostanete omnoho viac.
» sluchatka.heureka.cz/jbl-t110/...
Te bluetooth majú tiež dobrý zvuk a majú v sebe zabudovaný zosilovač takže aj tichý vstup dokážu zosilniť ale čo mi na nich vadí je že tlačia na uši aj keď potom dokonale izolujú zvuk. Mohla by pri tebe preletieť aj stíhačka a keď si ich dáš na uši nebude ťa nič rušiť.
Ale špunty by som si nekúpil od žiadneho výrobco ako sa dá do takej malej krabičky napchať kvalitná membrána? Zázraky sa robiť nedajú.
A to ma na nich sere @poke , že vlastne nemajú takmer žiadne basy. Dlho som si ich hýčkal a nadával na lamax a nakoniec lamax dávali o dosť lepší zvuk.
@erixa skullcandy mám cez uši a sú skvelé, majú aj pevnú kostru, zvuk vie ísť do veľkej hlasitosti a stále je čistý, nedávno som musel dokonca oprat "uši" a materiál to v pohode zvládol (aj keď pri tej hlasitosti je skor problém s odhlučnením mňa od okolia), ale stejnak si nie som celkom istý, či tie štuple ich zvládnu aspoň z vačšej miery to isté