Keď sa jazyk zapletie :
- rozbijem ti oknom flašu
- bruchom puká smiecho
- čiapiča (pôvodne čiapica)
- medzery sa dávať oplatí : odpičiječajdobrý (odpi či je čaj dobrý)
- nehoda na informatike, prehodil som klávesnicu na anglicku (prehadzuje sa Z/Y) a kamoš píše správu s textom ,,spolužiak ma vzrušuje nemohol som písať" xD dosadte si Y za Z xD
Maďar vysvetľuje, čo je to včela: Á čella to taký malý izé líta jak táčik, ščípe jak kurva, celofán krídla má, pruhovaný tričko nosí, sere sladký vazelín a bútlavý strom garážuje.
mne sa toto straaasne paci D hehe alebo este toto ale tha joj dorbe to je nooo smiley:: taze :
co si predstavujete pod slovnym spojenim celna zrazka????
::::: BUM TRESK DDD
Dalšia séria čo ma napadlo
-nebude vám fajčiť ak si zavadím?
-milujem ťa ako krtko betón
Teraz ak ma dakto pozná asi sa možem ísť od*ebať xD ale dám sem aj moj hlod nakonci drúheho ročníka na koncoročnom (boli sme rieda 2H)
Po troch dňoch intenzívneho užívania zákonom zakázaných látok (celé dni sme boli odpálení a nik sa na nič nepamätá) som nás premenoval na 2H+
Nechodte chlastať, húliť s Levičanmi ... dobre vám radím
Do jadroveho reaktora sa neleze!
-
...a astigmatici? - ti to maju uz uplne blbe...
-
sme v riti jak polsko v r.1939...
-
...a co som ja meotarnik? nech ide pre meotar jano!
-
si jak anjel spadnuty z neba,len skoda, ze na hlavu.
-
p.profesorka, mozem sa spytat - to maju sliepky menstruaciu, ked znasaju vajcia?
-
A1:"co som sprosta...?!"
A2:"musim ti odpovedat na kazdu otazku?"
-
@ufon tak to ano mama nas skoro zabila ze co sa v noci rehoceme a taketo veci nas napadaju v noci co je najhorsie lebo ten smiech musis potlacit aj ked to vacsinou u nas nevyjde, ved nas smiech
to raz ucitel na dejaku hovoril o tom jak Hitler vymyval kazdemu mozog(akoze myslel to obrazne) mno a moja spoluziacka sa oozvala zhrozenym hlasom:preboha,to ich ale muselo boliet..
Tie dejepisné sú tiež dobré
moja ľahko vymletá spolužiačka má tiež podobné zádery typu 'fašisti bojovali proti nacistom', 'francúzsky premiér Chamberlain' či 'Heydrichiáda, to bolo to oné, čo tam cvičili na hudbu'...
Včera sme boli na školskom výlete a naša učiteľka že ,,pome sa fotiť" dala foťák jednému týpkovy ktorý dal prst do objektívu a ona keď videla fotku zapotila vy ste to vyprstoval !?! xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» www.birdz.sk/forum/napis-vti...
- rozbijem ti oknom flašu
- bruchom puká smiecho
- čiapiča (pôvodne čiapica)
- medzery sa dávať oplatí : odpičiječajdobrý (odpi či je čaj dobrý)
- nehoda na informatike, prehodil som klávesnicu na anglicku (prehadzuje sa Z/Y) a kamoš píše správu s textom ,,spolužiak ma vzrušuje nemohol som písať" xD dosadte si Y za Z xD
PS: všetko sa mi reálne stalo xD
Smrdis ako stare bezdomovecke maso udene na prdoch
alebo dobry bol aj tento a zas v noci:
co sa stane ked roma prejde parny valec? CD-ROM
mne sa toto straaasne paci D hehe alebo este toto ale tha joj dorbe to je nooo smiley:: taze :
co si predstavujete pod slovnym spojenim celna zrazka????
::::: BUM TRESK DDD
Dalšia séria čo ma napadlo
-nebude vám fajčiť ak si zavadím?
-milujem ťa ako krtko betón
Teraz ak ma dakto pozná asi sa možem ísť od*ebať xD ale dám sem aj moj hlod nakonci drúheho ročníka na koncoročnom (boli sme rieda 2H)
Po troch dňoch intenzívneho užívania zákonom zakázaných látok (celé dni sme boli odpálení a nik sa na nič nepamätá) som nás premenoval na 2H+
Nechodte chlastať, húliť s Levičanmi ... dobre vám radím
uc.:kto bol M.R. Štefánik???
spol.:bohatym bral a chudobnym daval
alebo ,,nikdy nevydavajte svoje myslienky z vlastne,,
ona: Chcela by som s tebou chodiť
ja: jasné kam?
-odpi či je kava horka (od pici je kava horka)
-je bez chuti (jebe z chuti)
inak som raz rychlo bratovi povedala:"dopičaj"
Podstata podstaty je v podstate nepodstatná.
alebo
Keď je všemohúci všemohúcim tak nech vytvorí takú skalu ktorú nevie zodvyhnúť, ak ju nevie zodvyhnúť nieje všemohúcim. xD
-
...a astigmatici? - ti to maju uz uplne blbe...
-
sme v riti jak polsko v r.1939...
-
...a co som ja meotarnik? nech ide pre meotar jano!
-
si jak anjel spadnuty z neba,len skoda, ze na hlavu.
-
p.profesorka, mozem sa spytat - to maju sliepky menstruaciu, ked znasaju vajcia?
-
A1:"co som sprosta...?!"
A2:"musim ti odpovedat na kazdu otazku?"
-
to raz ucitel na dejaku hovoril o tom jak Hitler vymyval kazdemu mozog(akoze myslel to obrazne) mno a moja spoluziacka sa oozvala zhrozenym hlasom:preboha,to ich ale muselo boliet..
kks,ako vtedy sme sa vsetci tak ušťavali
Tie dejepisné sú tiež dobré
moja ľahko vymletá spolužiačka má tiež podobné zádery typu 'fašisti bojovali proti nacistom', 'francúzsky premiér Chamberlain' či 'Heydrichiáda, to bolo to oné, čo tam cvičili na hudbu'...
čuchám kyanid---kyám čuchanid
rozbila som okno---oknila som rozbo
nepôjdem k nejakému kokotovi Zmekovi---nepôjdem k nejakému kokovi Zmekotovi...
toť moje hlášky...