jedna dusicka co citi sa ako chalan....vsetko by bolo v poriadku len keby ta dusicka nebola uveznena v zenskom tele....co robit? ale na druhej strane to ma vyhodu pretoze keby bola v tele muzskom bola by gayom.........
Teraz som sa domotala. Si hetero, ale cítiš sa byť ako chalan?... Keď sa tak obzriem okolo seba a vidím tie ženske tak som tiež skôr take chlapča v ženskom vydaní...
Nechapete to? Je to holka a je normalne na chalanov, ale uvazuje, ze keby bola chalanom a orientaciu by nezmenila, tak by bola gay, je to jasne??? Neviem, co je na tom na nechapanie, aspon myslim, ze som to pochopil spravne A foto nerieste, nikto nemoze za to, ako vyzera, nie?
ide tu oto ze ja niesom dievca v klasickom vidani ... ked mam nervy kludne by som nekoho zmlatila a ked som skrotene stena som krotka a nepohryziem .... ja nesom ten typ (holky nevberte to osobne) zmachlenych namysellenych dievcat
hehe si dobra.. myslis ze kazda zena je nezna a jemna? mne minule moja mama na kave povedala zeby som sa mohla chovat dievcenskejsie lebo som vraj ako chlap lo no posobim niekedy tak drsnejsie co uz... a ked mam nervy.. ako to povedat mna malokto chce nastvat lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
trocha nepresne si sa vyjadrila. teraz dobre ohliadnuc ktorym pohlavim sa citis byt ktore ta pritahuje???
lebo je to zmatene a tazko sa vyjadrit
ak som nejaku slecnu irazila ospravedlnujem sa