Práve som sa zamyslel že: ak chcem aby fungoval telefón treba do neho baterku a tú treba ustavične nabíjať, hodinky to isté, slnečný kolektor cucá energiu zo slnka. Teraz mi vysvetlite čo je zdrojom energie pre ľudské srdce ktoré tlčie hlava/nehlava a vyd
@inversi ,schizoofrenik je oberkkot, jeho názorí su je.nuté aj s jeho fackami.........máš pravdu, srdce je najväčší zázrak prírody.........nevysvetlteľný a najkrajší, lebo z neho vychádza láska...........filip
@zajko30 s tym by som nesuhlasil. "Laska" vychadza z mozgu, kedze to nie je nic ine nez chemicka reakcia, ktora oblbuje receptory mozgu... Tak isto ako ked si zapalis, das si cokoladu, vyhonis si atd...
@2 , @4 , @8 , @12 , @14 - asi sme sa nepochopili - mne je jasné z čoho má telo energiu ale nieje mi jasný ten proces, celý ten cirkus ako to prebieha v tele, že sa v konečnom dôsledku sa srdce správa ako PERPETUM MOBILE, aký druh sily tam pôsobí a na základe čoho sa strava premieňa na kinetickú energiu srdca.
je to proste tak ze dodas si energiu (najes sa) rnervy (vnutorne ktore nevnimas) vyslu signalovu spravu mozgu ze bolo dodane tolko a tolko energie a co snou...mozog sa sprava takto: automaticky bez extra premyslania posle signaly ze urcite mnozstvo ide do srdca, pluc, pecene... to je uplne automaticky nech sa deje cokolvek aj ked mas minimum jedla vzdy to ide najprv do hlavnych organov....az potom vysle signaly na rozvoz krvou do inych casti...takze srdce pracuje preto perpentum mobile pretoze je mu neustale dodavana energia...rozdiel medzi nami a strojmi je priblizne 2 miliardy rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tu clovek nepotrebuje... clovek potrebuje inu
» referaty-seminarky.sk/chemicke-deje-v...
Daj si facku.
Daj si facku.
Daj si facku.
Daj si facku.
Daj si facku.
Daj si facku.
Stúpa ti adrenalín?
Tak ten je zdrojom energie pre ľudské srdce
živiny = palivo pre elektráreň
pľúca = nádrž na kyslík aby mohlo dochádzať k chem. reakcií
modzog = elektráreň (za život dokáže vyrobiť energie ako pár AA batérií)
modzog = hlavný počítač (dokonca pracuje podobne)
@smichi ano vo svojej podstate sme iba zložitejšie stroje, od počítačov sa líšime iba v tom že sme komplikovanejší.
@10 - Ty si riadne nemehlo