francúzštinu, lebo sa spolu trápime už krásne štyri roky a hlavne na literatúre a ešte sa nejaký ten rôčik asi potrápime ...kedysi som neznášala španinu, ale akosi sa mi časom zaľúbila tiež
maďarčina
udmurtčina
kazachčina, hoci som ju asi nikdy nepočula
a isto aj nejaká svahilčina
nemám rada románske jazyky, s výnimkou latiny a možno rumunčiny, hoci odtiaľ som počula asi tak jednu vetu, ale tá bola fajn
asi ale skôr znesiem kloktanie ako rozčúleného plantážnika, ale to už sme v situácii, kedy by som mala vybrať menšie zlo
@georg21 ták @30 a ľudia mi hovoria prečo som nešla na španielske gymnázium, chcela som vedieť, že ktorý uprednostňujú birdzáci :letim: @sushivo urob aj ty nejakú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale španieli vyslovuju moje meno ako "laura" a nie "lóra" a to sa mi ráta .D
udmurtčina
kazachčina, hoci som ju asi nikdy nepočula
a isto aj nejaká svahilčina
nemám rada románske jazyky, s výnimkou latiny a možno rumunčiny, hoci odtiaľ som počula asi tak jednu vetu, ale tá bola fajn
asi ale skôr znesiem kloktanie ako rozčúleného plantážnika, ale to už sme v situácii, kedy by som mala vybrať menšie zlo
A prečo práve...??? :letim:
@sushivo šag zakladaj
@sushivo urob aj ty nejakú