Samozrejme, že sú to psy, aj keď ja osobne uprednostňujem väčšie a robustnejšie plemená. Ale sú to rovnaké psy ako ktorékoľvek iné, nevidím dôvod, prečo by mali byť iný druh
Keď to pomyselne zväčšíš, bude z toho divný pes, keď to skrížiš so psom, vznikne pes, takže to musí byť pes... hoci nie je vhodný na stráženie budov či lov zveri
za to že sú malí?? prečo ich posudzuješ? samozrejme že sú to psy ...ale ked si to tak vezmeš ludia si ich dali ako klúčenky je to pravda že pes ako pes sú všeliaké plemená a každé je v niečom jedinečné je veľmi veľa rás ale ja neposudzujem žiadnu s nich lebo v každom je niečo a som o tom presvedčená kedže som chodila do útulkov a clubou so psami viem aký sú sú to psy ako každý iný pes
omg ja mám hnedého srnščieho a je to najväčší netvor na okolí nik ho nemá rád, pretože je agresívny a náladový ale ľudia čo sú s ním dlhšie si ho obľúbia kamarát ho volá "votrelec", pretože keď vycerí zúbky tak sa podobá ale je zlatý...A strašne hravý a nenehá si obliecť žiadny oblečok ani strčiť sa do tašky potom je nervný a hryzie čo dosť bolí môj pes je síce veľký asi ako mačka ale neni kabelkový
jednoducho pod pojmom PES si vôbec nepredstavujem nejakého takého zasrana, čo by sa mal báť pri prechádzke parkom aby ho nenapadol drozd, ale predstavím si niečo takéto
Nemám rad taketo nazory. Prirovnam to k rasizmu, to je to podla mna ako keby si povedal "Myslite ze cigani su ludia?". Presne tak to vyzera. Kazdy pes je niecim vynimocny a napr. civava je vynimocna svojou hmotnostou a velkostou. Pitbul taktiez svojou hmotnostou a velkostou.
Co si asi tak ty predstavujes pod pojmom pes? Nejakeho orecha co roztrha kazdu vec ktoru vidi?
pravdaže sa označujú za psy. niektoré malé psy môžu byť často aj nebezpečnejšie ako veľké. a to práve preto že sú také malé. že sa všetkého boja (lebo všetko je väčšie ako oni)...
a co to akoze je ked nee pes opica ??? dpc ja uz toto nechapem dr*e vam ludia ??? su to normalne psy ako aj vsetky ja mam napr. poulicnu zmes Spic + neznama rasa a to mam teraz povedat ze to neni pes ale slon alebo co ? ach jaj nwm ci sa mam smiat alebo plakat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ked tak poznam trpaslicieho co je normalny slachteny druh
cize ked je 5mm svab tak ho neratas za svaba lebo nema 2cm ? ho diskriminujes len preto ze je mensi ?
ked je clovek mensieho vzrastu nepovazujes ho za cloveka lebo nema 180cm ale ma len 120cm ?
Je to pes len je menší
Keď to pomyselne zväčšíš, bude z toho divný pes, keď to skrížiš so psom, vznikne pes, takže to musí byť pes... hoci nie je vhodný na stráženie budov či lov zveri
@14
A @kurope ked uz ide o to tak ratlik je omnoho vacsi od civavy. Asi si si to pomylil s prazskym krysiarikom
@freedomko - srnčí ratlík, trpasličí ratlík, pinč - všetky tieto názvy sú správne
Takéhoto bieleho a huňatého hafana mám doma
Co si asi tak ty predstavujes pod pojmom pes? Nejakeho orecha co roztrha kazdu vec ktoru vidi?
to je jak keby si povedal ze cernoch nie je clovek..